Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şu hatayı nasıl çözebilirim. Log hatasına kesin çözüm konusundaki herşeyi yapıyorum yine log geliyor. bilgisayarı parçalayacam şimdi
4505incij3902118.png

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
3 Tane Çarım Ban Yedi Teşekkürler
Rica ederiz.

download.memoryhackers.org

şu salak salak yazanlar yüzünden hata alanlar oynayamıyor. merturanova neye helal dedin hileyi oynayabildin mi ?? Boş boş yorum atacağınıza hileyi kullanıp deneyin ona göre yazın.

Hile xingcode dolarken wolftü çalışmayı durdudrdu diye hata verip oyundan atıyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olsun
İlk olarak hakarette bulunamazsın sitemizde ki üyelerimize. İkinci olarak insanlar yorum atmakta özgürler - kurallar çerçevesinde - gereksiz bir yorum olduğunda biz ilgileniyoruz zaten. Hileyi beğenmeyen kişiler ise yorumunu düzenliyor veya tekrardan yorum atıyor. Kapiş?

Üye
9 HİZMET YILI
Maalesef ban yedim arkadaşlar sadece Karakter hilesi ve envanteri kullanmıştım herhangi bir silah sekmeme veya headshot açmadım hesaba girerken memoryhackers tespit edilme nedeninden dolayı banlandıgım yazıyordu

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
siteyi yeni keşfettim hileyi nasıl indirebilirim acaba

nasıl indirebilirim

o değil neden 30 günlük ban yiyoruz ?
diğer hilelerde 1 gün ?
Çok özellik var.Hepsini açıyorsunuz o yüzden.Ayrıca MemoryHackers ünlü olduğu için olabilir.

Kardeşim videodaki adımları aynen uyguladım, fakat problem devam ediyor. Bir de Status : Not Verified yazıyor altta. bad_module_info durduruldu hatası da veriyor.
Maalesef O zulu'nın sorunu bendede oluyor

o değil de hileyi yükledim normalde çalıştır-AppData-Local klasöründe TEMP silerdi biz de oyuna girmeden o dosyayı kendimiz oluştururduk sorun kalkardı. Şuanda hileyi ve oyunu baştan indirdim ( 3GB şeklinde ) sonrasında hileyi açtım benden 2 adımı aktif etme butonu çıkmadı direkt buton %100 doldu. Klasörden TEMP silinmedi ve oyunu açınca aynı anda client shell hatası geldi. ne yapmam lazım acil lütfen yardım istiyorum sizlerden
Videoları var.

Forumda Çözümü Bulunmaktadır

link kırık galiba download edemiyorm :(
download.memoryhackers.org tekrar deneyin

s.a arkadaşlar wolteam hileyi açıp girdiğim zaman bana ( unsupported os version build number 10240 ) böyle bir hata veriyor neden sizce yardım edin lütfen ? yardımmmm
Yeniden yükle

Lütfen büyük harflerle yazmayın

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
beyler yeni sistemde reklam onayı nasıl oluyo ? 1 kac aydır wolfttü bozuktu girmiodum deismis sistem

Üye
9 HİZMET YILI
HİLEYE LOAD Dİ,YORUM SİTE AÇILIYOR VE 1005100 DE KALIYOR REKLAM ONAYI OLMUYOR YARDIM PLSS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...