Üye
süper
Özelden lınk atarmısın???dostum açıkçası youtube üzerinde konuyla ilgili videolar mevcut. Eşyayı atmaktan söz ediyor. Ancak hangi eşyayı tam bilemedim. İstersen detaylı anlatanları izle. Umarım sorunun çözülür.
dostum merhaba. çözümün basit sakın silme. Önce hileyi aç load ekranına gel %100 olsun bekle sonra oyuna gel kullanıcı adınla şifreni yaz ama playe basma. windows arama yerine çalıştır yaz gelen arama ekranında yeniden appdata yaz en ustteki local içine gir yeni klasör oluştur adını temp yap sonra oyunda playe basArkadaşlar bende win 8.1 var hileyi açıyorum clientFxDB diye bir hata geliyor anlamadım sonra oyunu sil tekrar baştan yükle diyor ACİL YARDIM !!!
aynı zamanda uninstall then install client gibi bir hata alıyorsan oyunu heryerden sil c sürücüsündeki aeria gamesi de sil en baitan 3 gb olarak yükle az önce dedklermi yap oyun açılıyorArkadaşlar bende win 8.1 var hileyi açıyorum clientFxDB diye bir hata geliyor anlamadım sonra oyunu sil tekrar baştan yükle diyor ACİL YARDIM !!!
bana dm atabilirmisin ?*aynı zamanda uninstall then install client gibi bir hata alıyorsan oyunu heryerden sil c sürücüsündeki aeria gamesi de sil en baitan 3 gb olarak yükle az önce dedklermi yap oyun açılıyor![]()
oyuna girince fsdb hatası geliyor mu?biri yardımcı olabilirmi lütfen bende niye açılmıyor
hiç bir hata gelmiyor hile de açılmıyor oyuna normal girmiş gibi devam ediyorumoyuna girince fsdb hatası geliyor mu?