Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar bir kişiyi yasaklı eşyadan vs kıcklemek hılede nasıl yapılıyor bılen var mı ? acil

Üye
8 HİZMET YILI
Hileye Yeni Karakterler Eklenmeli Barbaros Ve Yıldıray ve ates barut a set eklenmeli dovme sorunu cozulmelı yenı gelen sılahlar eklenmelı mesela karambıt falan ve duvada kosu yanı yurume gelmelı yukarı asağı cıkalım lutfen bunları duzeltınız

Üye
9 HİZMET YILI
Hileye Yeni Karakterler Eklenmeli Barbaros Ve Yıldıray ve ates barut a set eklenmeli dovme sorunu cozulmelı yenı gelen sılahlar eklenmelı mesela karambıt falan ve duvada kosu yanı yurume gelmelı yukarı asağı cıkalım lutfen bunları duzeltınız
dövmeler için hile açmadan wolfteame gir lütfen gereken pençe ve dövmelerini takıp çık sonra hileyle gir o şekilde kalıcı oldu bende . Belki sende de işe yarar :) Diğer konular için katılıyorum sana. Özellikle duvarda tutunma olmalı harika olur :)

Üye
8 HİZMET YILI
abi ben yapıyorum oyuna girince Clientid Die bi hata cıkıyo
Loadersiz giriyorum oyuna bı sunucuya girince oyunu sil başdan yukle dio bi yardım et ltfn :/ @nader11ndeu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...