- Moderatör
Admin
Gerekli açıklamayı yaptım konulardam LM2 hatası yazarsan görebilirsinHile şu an çalışıyor mu dün denediğimde LM2 hatası almıştım ?
Gerekli açıklamayı yaptım konulardam LM2 hatası yazarsan görebilirsinHile şu an çalışıyor mu dün denediğimde LM2 hatası almıştım ?
Hile çalışyor
antivirğs programı ya da oyunu engellene bir program arka planda çalışıyor ondan dolayı durduruldu hatası veriyordur. Başka hata alıyor musunuz ?olm bende oyun çalışmayı durdurdu dio
hile oluyor kardeşim ne hata alıyorsun ?abi hile niye olmuyo cevap verirmisiniz
Bazı eşyalar yasaklı eski sürümde kapatıldı aa uzas gibi silahlara dikkat etmeni öneriyorum.hile çalışıyor fakat envanter felan açmadan sadece izleme ve tek atışı açıyorum yasaklı eşya kullandınız diyor atıyor oyundan
En yakın zamanda bir video ile anlatıcam nasıl yapmanız gerektiğiniabi bende wolftü türkiye çalışmıyo diyo all yazanı yapıyom oda olmuyo anlamadım
cvp verirmisin hemen
ALL yazanı yaptıktan sonra hata veriyorsa wolftü konumunu açıp Cshell.dll ve Cres.dll dosyalarını silmen gerek.Eğer injectörün çalışmıyorsa xigncode3 dolarken loadla.abi bende wolftü türkiye çalışmıyo diyo all yazanı yapıyom oda olmuyo anlamadım
cvp verirmisin hemen