Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Biraz daha geliştirin envantere yeni silahlar gelsin bora 12 yok mesela karakterler gelsin envantere dövme ler özel kurt yeteneği fln

Üye
8 HİZMET YILI
Aga ban atıyor napacam en iyi çarım 1 ay ban üstelik bide o kadar belli etmedim lütfen ban sorununu düzeltelim

blh

Üye
8 HİZMET YILI
ALL yazanı yaptıktan sonra hata veriyorsa wolftü konumunu açıp Cshell.dll ve Cres.dll dosyalarını silmen gerek.Eğer injectörün çalışmıyorsa xigncode3 dolarken loadla.[/QUOTE]
abi çok sağol yaptım

Üye
8 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Artık yeni karekterlerin gelme zamanı dır artık gelsin ve bişeylerden eklensin artık mesla pence yeni gelen pence kara pence dövmler eklensin artık

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ya Yenisi Gelsin base tarama Yok , uçma yok , oyundan atma yok , can yok özledik be Yapin Şunu

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bi süre sonra ban atıyorumu ? 1ay ban yedi gecen ay charım tekrar ban yemiyim :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yav abi memory hack açıom ve wolf e girerken temp klasörü gidior ve bir hata alıyorum oyuna giremiyorum neden ve nasıl yaparım

Üye
8 HİZMET YILI
KARDEŞİM NE SIKNTI YOK YA HİLEYİ YAPTIKTAN 1 GÜN SONRA 30 GÜN BAN ATIYOR

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
2 farklı hesap acıp denedim sadece name esp, no recoil ve no spread aktif ettim ikiside ban yedi 1 saat içinde :)

Böyle bir sıkıntı olsa güncellerlerdi, bende sırf denemek için bir acc açmıştım ancak 2 gündür bir sıkıntı yaşamadım. şans diyelim sizin duruma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...