Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Adamlar hep Hp den hile oldugumuzu anlıyor 200 hp li dirilişmi olur diyorlar ve görüntü sadece diriliş pek bir etkisi yok dayanıklılık hususunda ben mi birtakım şeyleri yanlış yapıyorum acaba? bilgisi olan varmı arkadaşlar. İyi forumlar

Üye
10 HİZMET YILI
the game kept DC every 5 min in game, idk why! it said AHH DC! every 5min or so! please fix!

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mersin3317 kardes bak ben sana anlatıyım ilkönce hileyi indiriyorsun virüs programını kapatıyosun yoksa bilgisayar programı siler hile programına gir ondan sonra herhangi bi hileye tıkla dowload de ama indirmicek system 1 system 2 gelcek system 1 sec siteye gir herhangi bir reklama tıkla sonra yazılar yesil olcak
olmuyor denedim hala siteye girş bekleniyor diyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mersin3317 kardes bak ben sana anlatıyım ilkönce hileyi indiriyorsun virüs programını kapatıyosun yoksa bilgisayar programı siler hile programına gir ondan sonra herhangi bi hileye tıkla dowload de ama indirmicek system 1 system 2 gelcek system 1 sec siteye gir herhangi bir reklama tıkla sonra yazılar yesil olcak
kardeş bide sen hangi tarayıcıdan yapıyorsun

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bnde bi hata verdi uygulama açılmıyor hata veriyor
nOgyAR

hata ise bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...