Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
menüyü hangi tuşla açıyoruz ve bende oyuna girince envantere tıklar tıklamaz oyundan atıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam LOG Veriyor BirSüre Kullandıktan Sonra Çözüm Varmı ?? 5DK'da Bir LOG Veriyor Ama Real İnventory'de Vermiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Oynarken 1-2 el attıktan sonra oyundan dırekt kendısı atıyor hıç bir hata vermıyor ama dırek oyun kapanıyor nedenı ne olabılır ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu hocam hala 2.oyunda özellikler kendini devre dısı bırakıyor 1 el bırakmıyo 2 el bırakıyo 2 elde takla atıyım diyom atmıyo karakter sectigim halde calısmıyo su sorunu düzeltin lutfen

Üye
8 HİZMET YILI
load %100 oluyor oyuna giriyorum hile menüsü gelmiyor ekrana virüs programı kapalı herşey tamam hiç sorun yok ama oyuna girince menü gelmiyor yardım edebilcek var mı

Üye
9 HİZMET YILI
Hile indirdim kurdum wolftü açtım hata verdi .Bende bilgisayar ı yeniden başlattım oyunu açtıgımda diyordiki OYUNU SİLİP YENİDEN YÜKLEYİN

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş bu güncelleme ne zaman gelecek ya wolftü de hile yapamıyoz bıktım ya ......

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş e bende bitanesi beta sürümünde diğeri çalışmıyo wolftü tr demi

Üye
9 HİZMET YILI
Ben bilmiyodum kardeşim saol allahıma kaç günlerdir arıyom başka hilelere bakıyom olmuyo saol kardeşim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
emre zulu hack kaldırıldı bida zulu hack gelmicek nader baskan dedi zaten acıklamada bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...