Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
BENCE ŞEY YAPALIM TÜM MEMORY OYUNCULARI Bİ KLAN KURSUN KLAN LİDERİ SİTENİN KURUCUSU OLSUN 50 KİŞİLİK YAPALIM SONRA DİGER KURUCULAR VE ADMİNLERDE AÇSIN HERKES GİTSİN VE BÖYLE WT Yİ BİRLİKTE OYNAYALIM

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
CHET ÇALIŞMIYO ATIYO LÜTFEN ÇÖZÜN WÖLFTÜ YE GİRMEK İSTİYORUM

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
VİDEOYU ZLİYEMİYORUZ Kİ NE YAPACAZ H1LEYİ İNDİRİP XİNKODE DOLARKEN Mİ VS GİRDİGİMİZDEMİ wolftü İ AÇMADAN ÖNCEMİ BİDE H1LEYİ INSERT TUŞUYLA AÇÇAZDA HANGİ TUŞLA KAPATICAZ

Üye
10 HİZMET YILI
Admin Sanki biraz az kalmış hileler ilk oynadığımda hack ile müthiş özellikler vardı.Ama bütün herşeyi açmadığındanda olabilir

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba ben kisalt xyz den loaderi yani verdiğin linkteki dosyayı indirip random isimli programı klasöre attıktan sonra bana sunucuya bağlanılamadı lütfen daha sonra tekrar dene diye hata veriyor

Üye
8 HİZMET YILI
adminlere sesleniyorum dün güncel şekilde indirip kullandım az önce girmeye çalıştım ve 30 günlük ban yemişim gerekçe olarak memoryhacker uygulaması tespit edildi diyor yokmu bir yardımcı oolan

Üye
10 HİZMET YILI
benim bir hatam var lm2 hatası veriyor düzeltebilirsimin lütfen minnettar kalırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...