Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mükemmel olmuş reis birkaç sorun var dövme takılmama fln. fakat çokta problem değil tabi
Bu arada karakter hack açacaksanız saladin ve rashid kullanın derim onların kafası kesilmiyor diye biliyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Aga bazen envanterden çıkmıyor bişey yaparsanız sevinirim

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ban atıyorr kaldırmayı bilen varmı ?

Üye
8 HİZMET YILI
o değil de hileyi yükledim normalde çalıştır-AppData-Local klasöründe TEMP silerdi biz de oyuna girmeden o dosyayı kendimiz oluştururduk sorun kalkardı. Şuanda hileyi ve oyunu baştan indirdim ( 3GB şeklinde ) sonrasında hileyi açtım benden 2 adımı aktif etme butonu çıkmadı direkt buton %100 doldu. Klasörden TEMP silinmedi ve oyunu açınca aynı anda client shell hatası geldi. ne yapmam lazım acil lütfen yardım istiyorum sizlerden

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile için teşekkürler. Yalnız bende şöyle bir olay var , bazen oyundan atıyor ve tekrar girmek istediğimde ''Lütfen oyunu silip baştan yükleyin'' diyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun teşekkürler.

Üye
8 HİZMET YILI
temp dosyasını kendisi silmiyor ve oyuna giremiyorum temp dosyasını silip benim sahte temp dosyası açıp client hatasını kaldırmam lazım kısaca hile bozuk

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hello I'm always getting AAH when using char. hack and no inventory hack can you help me?

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...