Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
ben menüyü açtım ama hileyi kullanamıyom neye basıcam video silinmiş biri yardım edebilir mi

Üye
8 HİZMET YILI
oyuna girince bnm niye hile menüsü gelmiyor ve insert e basıyorum gine gelmiyor acil yardım

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyun içidneyken godmode falan gidiyor birande teamkillde aynı sekilde bitek envanter hız bide adamların yerini gösteren hile çalışıyor (benim gördüğüm) bide aah dedi ben bu hilede uzun zamandır aah hatası almıyordum bugün aldım fixlenmiş olma ihtimali ?

Üye
8 HİZMET YILI
beyler ben nezaman girsem 1 oyun atıyorum ondan sonra beni tıfılla başlatıyor takla atamıyorum kurtla çözümünü bilen varsa yazsın lütfen acil

Üye
8 HİZMET YILI
YAW HACK İYİ DE KURDA DÖVMETAKILMIYOR ! DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM YADA CÖZÜMÜ VARSA SÖLERSENİZ MUTLU OLURUM :d

Üye
8 HİZMET YILI
Nader Abim Benim Şahsi Dövmelerim Var Takıyorum Ama kullanılıyor Yazmıyor Bidha tıkladıgımda Bu eşya Kullanımda diyor ama oyuna girince bieşy olmuyor acil yardım :/

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tam olarak benden kaynaklımı değilmi bilmiyorum ama Şöyle bi sıkıntı var
oyuna girince silah seçim ekranında silahı seçiyorum eline silah gelmiyor bazen aynı zamanda yürümüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tam olarak benden kaynaklımı değilmi bilmiyorum ama Şöyle bi sıkıntı var
oyuna girince silah seçim ekranında silahı seçiyorum eline silah gelmiyor bazen aynı zamanda yürümüyor.
senden kaynaklı kardeşim ben sorunsuz oynuyorum şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...