Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Usta küçük bir sorun var. Oyunda ana menüye gelince oyunu silin ve tekrardan yükleyin geliyor. :( üzdü. Yinede emeğine sağlık.
selamun aleyküm kardeşim aynı hatayı bende yaşadım ama yotube ye bakarsan detaylı bi şekilde hızlı ve kolay sorun gideceğini görebilirsin sevgiler saygılar:lumluziyaret:Hazar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
selamun aleyküm kardeşim aynı hatayı bende yaşadım ama yotube ye bakarsan detaylı bi şekilde hızlı ve kolay sorun gideceğini görebilirsin sevgiler saygılar:lumluziyaret:Hazar
Gerek yok oradan izlemeye IOBİT uninstaller var orjinal siteden indir uygulamaya girince wolfteamı bul kaldır o uygulama ile sonra setup ile tekrar kur düzelicektir .

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Nasıl yapılcağını bilmiyorum nasıl kurulcağını facebook vidiosu da : üzgünüz, bu vidio ya erişilemiyor diyo nasıl yapıcam

Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle kolay gelsin Dword Ekibi hilenizde hata bitmiyor la o lm2 hatasını yada oyunu sil tekrar yükle hatasını alıyoruz ve dediğiniz çözümlerin hiç birisi bir şeye yaramıyor deniyoruz olmuyor oluyorda siz yapamıyorsunuz gibi saçma bi imada bulunmassanız sevinirim çünkü sizin yaptığınızın 1-1 aynısını yapıyoruz %temp% ve o Wolftü klasörünün içindeki 2 adet dll yi siliyoruz farklı birşey yapıyorsanız söyleyinde bizde yapalım . İnşallah Dikkate Alınırız

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle kolay gelsin Dword Ekibi hilenizde hata bitmiyor la o lm2 hatasını yada oyunu sil tekrar yükle hatasını alıyoruz ve dediğiniz çözümlerin hiç birisi bir şeye yaramıyor deniyoruz olmuyor oluyorda siz yapamıyorsunuz gibi saçma bi imada bulunmassanız sevinirim çünkü sizin yaptığınızın 1-1 aynısını yapıyoruz %temp% ve o Wolftü klasörünün içindeki 2 adet dll yi siliyoruz farklı birşey yapıyorsanız söyleyinde bizde yapalım . İnşallah Dikkate Alınırız
Bendede Lm3 Hatası Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...