Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
memory hack de wolfun 2018 kine girince hata veriyor.Ve bıda ha gırınce oyuna gırıo ama oyun acıldıgı gıbı oyunu sılın bı daha yukleyın dıyor sımdı ben sıldım wolf u bastan yukluyorum 2017 denicem olmazsa buna bi çare bulun.Çalısıyor dıyorsunuz calısmıyor bunlara dıkkat edın ama ayıp oluyor

Üye
8 HİZMET YILI
ABİ HİLEDE ŞU KÖTÜ YANI VAR BAZEN ENVANTER HİLESİNİ YAPINCA ENVANTERDEN ÇIKMAYA BİLİYOR ONUN İÇİN OYUNDAN ÇIKIP HİLEYİ BAŞTAN KURUP OYUNA GİRİYORUM DÜZELRİRMİSİZİ BİDE CROSS HAİR NE İŞE YARIYOR BULAMADIM

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Artık eskisi gibi değil ben ilk kullandığımda çok güzeldi.Fakat şimdi örnek olarak god mode on/off da kapanıp açılıyordu sürekli ama şimdi oyunun içinde iken değişmiyor en son on sa açık kalıyor off sa kapalı karakterlerde öyle diriliş seçiyorum karakteri değiştiriyorum tıfıllar geliyor yani artık bozulmuş bi çözüm bulun ???

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ABİ HİLEDE ŞU KÖTÜ YANI VAR BAZEN ENVANTER HİLESİNİ YAPINCA ENVANTERDEN ÇIKMAYA BİLİYOR ONUN İÇİN OYUNDAN ÇIKIP HİLEYİ BAŞTAN KURUP OYUNA GİRİYORUM DÜZELRİRMİSİZİ BİDE CROSS HAİR NE İŞE YARIYOR BULAMADIM
silahların atış noktasını gösteriyor sniplerde işe yarar

Üye
8 HİZMET YILI
ilk uygulamayı onayla onayladıktan sonra hileyi kapat sonra wolftü ı aç ıd şifreni gir ama oyuna gir deme ondan önce hileyi yeniden açıp wolfteamı seç yüklemeyi tıkla sonra oyuna gir de
kardeşim olmadı gene banı yedik baştan anlatırmısın bişi anlamadım

Üye
9 HİZMET YILI
Oyuna Hile İle Girince Oyunu Silip Tekrar Yükleyin Diyor Hilesiz Desende Aynı Hatayı Alıyorum Neden ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bilen varsa söylesin şu rar hasarlı olayını nası düzeltebiliyoruz

Üye
9 HİZMET YILI
beyler önceden dövme takıp envanteri acıyodum dovmeler takılı kalıyodu simdi olmuyor yaparsanızsevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...