Biraz daha açıklayabilir misiniz ? Tam olarak anlayamadım.uygulamayı açıyorum cheat ten csgo yu seçiyorum google açııyo kapatıyorum googleyi indiriliyor diyo indirildikten sonra birden kapanıyor
açık konumda olan virüs programınızı kapatıp tekrar deneyiniz.arşiv hatalı hatası veriyor ne yapmalıyım
yukardada yazıo görmedin galiba virüs programını kapatıp tekrar indirip deneHile bende arşiv bozuk hatası veriyor yardım ederseniz sevinirm![]()
bende de onay yapmıyor sadece wolftü a değil tüm oyunlara buraya yazmamın tek sebebi wolftü da hile uyguladığım için yardım edin allah rızası için .
önce boş slotları doldur sonra klandan lobiye gir geri tuşuna bas tamamdırhocam bende sorun var envanter hilesini ne zaman açsam silah geliyor ama eklemeye çalıştığımda sp 0 hepsinde yaziyo ve tabanca eklenmediği envanterden çıkışta yapamiyorum yani bir nevi envanter hack buga giriyo yardimci olabilirseniz çok sevinirim
neden kalktı ya hileyi hangi tuştan aktif ediyoruzLoader Kullanım Videosu (Hileyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız izleyin)
Hileyi Oyunda `INSERT' Tuşuyla Aktif Edebilirsinneden kalktı ya hileyi hangi tuştan aktif ediyoruz