Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
hile ban attıktan sonra ne anlamı kaldı bi düzeltin sunu eskiden daha iyi çalişmalarınız vardı gittikce geriliyorsunuz lütfen eski günlerinize dönün...

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam bende hata veriyor launcherda UnSupported OS Version BuildNumber :10240 @nader11ndeu yardımcı olursanız cok mutlu olurum iyi calışmalar

Üye
8 HİZMET YILI
AFEDERSİNİZ BAZI KARAKTERLERİN KAFASI YARIM VE DÖVME FALAN TAKAMIYORUZ BUNA DA BİR ÇÖZÜM BULURSAN ÇOK SEVİNECEĞİM BİRDE YANİ BUNU YAPAR MISIN BİLMİYORUM AMA YAPARSAN GERÇEKTEN ÇOK GUZEL OLUR SET EKLESEN BARUTUN FALAN ÇOK TEŞEKKÜRLER HİLE İÇİN SAOL :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beyler menüde ne yapcaksam üstüne geliyom yön tuşuyla içine nası gircem

Üye
8 HİZMET YILI
abi beni adam aah yasaklı eşya kullandın dan atıyor yeni hile getirin nolur ama içinde aah yasaklı eşyadan atma olsun nolurrr

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Ban sorunu çözülsün ya hesap açmaktan bıktım :D oynuyorum 1 saat sonra girmeye çalısıyom ban yiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
wolftü hile, wolftü ücretsiz hile, wolftü ücretsiz vip hack, wolftü en iyi hile, wolftü hile, wolftü vip hack, wolftü hack, wolftü bugs, wolfteambest free vip hack, wolfteWolfteam dword, wolftü hileleri,wolftü dword hilesi,wolftü hilesi,wolftü wolftü dword hileleri,wolftü bugları,memoryhackers,wolftü,wolftü real hp hack, wolftü sınırsız can hilesi, wolftü Real Inventory, wolftü En İyi Hile, wolftü god mode, wolftü pointerleri, wolftü best free vip hack in the world, wolftü hile, wolftü hile indir, wolftü hileleri, wolftü hileleri indir, wolftü hile, wolftü güncel hile, wolftü klan vslik hile, wolftü klan vs hack, wolftü dword hack, wolftü dword lite hack, wolftü dword, wolftü hack

Arkadaşlar hile şuan yüksek ihtimal ban atıyor, daha önceden dediğimiz gibi hile şuan beta test sürecinde fakat girişleri açık tutuyoruz. Yan hesaplarla girin, hile ban problemi yakında çözülecek emin olabilirsiniz..

Çok merak ettiğiniz dword reborn v1.3 Beta yayında!
1GZ9GD.png

Version: 1.3
Kodlama Dili: c++
Yapımcı: Dword Team
Çalıştığı Sistemler: XP Harici tüm sistemler ve tüm bitler!

Hepinizin çok özlediği dwordun efsane 6.2-6.6 menüsü geri döndü! Güzel bir kucaklayın onu, bırakma beni gitme beni diyin!
. Bir kaç hafta sonra dword vip hilesi de kaldırılıp yerine Dword Reborn Vip eklenicektir.

v1.3 Change Log:
Oyundan Atma Problemleri Çözüldü.
Bazı özelliklerin 2.oyunda çalışmama durumu çözüldü.

Özellikler:
Name Esp
Early Respawn
No Fall Damage
Unlimited Rev
Instant Rev
Char Red
Char Blue
Base Return
3RD View
Inf Ammo
No Recoil
No Spread
No Weapon SP
Ammo Type
Head Shot
Damage Hack
CrossHair
Wolf Eyes x2
Wolf Ability x4
YP Booster
Real Inventory
Godmode
Team Kill
Move Speed
Perfect MS

Hileden dolayı atma , bug gibi sorunları yorum olarak bildirin, düzeltelim. Şuan gözlemlediğim kadarıyla bir problem yok.

Loader Kullanım Videosu (Hileyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız izleyin)

7y1OAm.jpg

Hile İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bakalım nasil .d

Üye
8 HİZMET YILI
wolftü hile, wolftü ücretsiz hile, wolftü ücretsiz vip hack, wolftü en iyi hile, wolftü hile, wolftü vip hack, wolftü hack, wolftü bugs, wolfteambest free vip hack, wolfteWolfteam dword, wolftü hileleri,wolftü dword hilesi,wolftü hilesi,wolftü wolftü dword hileleri,wolftü bugları,memoryhackers,wolftü,wolftü real hp hack, wolftü sınırsız can hilesi, wolftü Real Inventory, wolftü En İyi Hile, wolftü god mode, wolftü pointerleri, wolftü best free vip hack in the world, wolftü hile, wolftü hile indir, wolftü hileleri, wolftü hileleri indir, wolftü hile, wolftü güncel hile, wolftü klan vslik hile, wolftü klan vs hack, wolftü dword hack, wolftü dword lite hack, wolftü dword, wolftü hack

Arkadaşlar hile şuan yüksek ihtimal ban atıyor, daha önceden dediğimiz gibi hile şuan beta test sürecinde fakat girişleri açık tutuyoruz. Yan hesaplarla girin, hile ban problemi yakında çözülecek emin olabilirsiniz..

Çok merak ettiğiniz dword reborn v1.3 Beta yayında!
1GZ9GD.png

Version: 1.3
Kodlama Dili: c++
Yapımcı: Dword Team
Çalıştığı Sistemler: XP Harici tüm sistemler ve tüm bitler!

Hepinizin çok özlediği dwordun efsane 6.2-6.6 menüsü geri döndü! Güzel bir kucaklayın onu, bırakma beni gitme beni diyin!
. Bir kaç hafta sonra dword vip hilesi de kaldırılıp yerine Dword Reborn Vip eklenicektir.

v1.3 Change Log:
Oyundan Atma Problemleri Çözüldü.
Bazı özelliklerin 2.oyunda çalışmama durumu çözüldü.

Özellikler:
Name Esp
Early Respawn
No Fall Damage
Unlimited Rev
Instant Rev
Char Red
Char Blue
Base Return
3RD View
Inf Ammo
No Recoil
No Spread
No Weapon SP
Ammo Type
Head Shot
Damage Hack
CrossHair
Wolf Eyes x2
Wolf Ability x4
YP Booster
Real Inventory
Godmode
Team Kill
Move Speed
Perfect MS

Hileden dolayı atma , bug gibi sorunları yorum olarak bildirin, düzeltelim. Şuan gözlemlediğim kadarıyla bir problem yok.

Loader Kullanım Videosu (Hileyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız izleyin)

7y1OAm.jpg

Hile İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

calısmayı durdu hatası alıyorum lutfen yardımcı olun

Üye
9 HİZMET YILI
Evet bir sıkıntı yok ama şunun haricinde ; hileyi açtığım zaman 10-20 dakika sonra pc kapanıyor ancak hilesiz hiçbir problem yok ve hilede şüphem var emeğinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...