Sikeceklerse indirme kamki boşvertruva atı diye vürüs war sikseler indirmem .D
O yüzden kendi hesabınızla girmeyin diyorlarhesap ban yedi 1 ay ve memeoryhackers programı tespit edildi dedi
virüs programlarını kapat tekrar yükle hileyi olmazsa oyunu sil tekrar yüklelütfen yardım edin bende wolftü açılmıyo giriş bölümüne kullanıcı adımı şifremi giriyom açılıyomuş gibi oluyo ama kendi kendini kapatıyo ve açılmıyo
Tam olarak sorunun ne olduğunu yazarsan yardımcı olabilirim sorun açıklaman yeterli değillütfen yardım edin bende wolftü açılmıyo giriş bölümüne kullanıcı adımı şifremi giriyom açılıyomuş gibi oluyo ama kendi kendini kapatıyo ve açılmıyo
O loaderdan kaynaklıBEYLER BENDE GİRİYOR. İKİNCİ OYUNDA SÜREKLİ ATIYOR SEBEBİ NEDİR ?
Wolftu loader Siteye giriş bekleniyor sorunu.
loaderde surekli siteye giriş bekleniyor diyor yardım edin lutfen siteye giriyorum hala aynı hata oluyor
Yetkili abilerimize danış yardımcı olacaklardırlm3 hatası veriyor ne yapmalıyım ???????????
Ne yazık ki kesin ban atıyor.Banlanma riski varmı hocam ?
O loaderdan kaynaklı
loaderı yeniden indirip denemelisin
Yetkili abilerimize danış yardımcı olacaklardır
Ne yazık ki kesin ban atıyor.
Şimdi Ben wolftü Programını Açıyorum. Sonra Şifremi Felan Giriyorum. Oyna Butonuna Basıyorum Ve Ekranda clientn not found diye mesaj geliyor. ve kendi kendini kapatıyor.Tam olarak sorunun ne olduğunu yazarsan yardımcı olabilirim sorun açıklaman yeterli değil