Ban Sorunu Felan Yok Gayet Normal Çalısıyor Teşşekürler @nader11ndeu
menü geldi hangi tuşlarla kullanılıyorOyşş Şimdi deniyorum valla![]()
Ban yeme kalktı yani yeni hiledeBan atıyor diyenler var eski sürüm 1-2 hafta içinde ban atıyordu önceden eski hileyle giriş yaptıysanız o çar ban yer şuan yeni sürümü yeni bi çarda denerseniz ban yemez ben 1 haftadır kullanıyorum hala ban yemedim.
ayrı hilesi var rules of survival gibi onlar daha sık güncelleniyor onlardan indirebilirsincsgo hilesi nezaman güncellenecek peki ??
Banlanma kalktıysa sizin gibi adminlere canımız fedaBanlanma olayı falan yok. Eğer dword reborn veyahut dword real inv hileleri harici bir hile kullandıysanız, bilgisayarınızda bulundurduysanız ban yemeniz gayet normal. Öncelikle bilgisayarınızı başka hilelerden arındırın, ondan sonra hilemizi yeni bir hesap açıp deneyin. 2. Gününde ban atmazsa kendi çarlarınızla girebilirsiniz ki son 2 hafta önce güncellememizden bu yana herhangi bir şekilde ban dalgası yemedik. Hilede sorun yok, dword vip hack will come for all of you guys!
zaten güncel son 3 ayın silahları varwolftü reborn hack güncelleyin karakterleri silahları
denedin miDeniyorum Şimdi
alpemix bilgilerini at mesajlaşmadan yardımcı olurumBu Hileyi İndiremedim Ya Nasıl Olacak Yardım Edin![]()
ya ban kesin zaten hangi hile base taratıp ban atmıyor adam yazmış ban kesin diyeçarim banlandı kardeşim nasıl hile bu
normaldir yeni hesap aç öyle girBAN YEDİM YENİ SİLAH KULLANINCA MAKİNALİ 2 ÇAR BAN YEDİ TEKRAR GİRSEM BAN YERMİYİM ? MEMORY HACK UYGULAMASI TESPİT EDİLDİ DİYEREK???
Sende sorum vardır hileyi silip geri yüklereis herşey güzel on numara eline sağlık ama karakter hilesi olmuyormu
Zulu hilesi gelmez bence beklemezulu BEKLİYORUZ PLS YA NOLURSUNUZ ACİL
Aynen hilenin kötü yönü bu önce envanter açık değilken dövmeyi tak sonra hileyi aç tamamdırHocam kurt dövmeleri takılmıyor hile açık olunca buda benim takıntımsadece bu kısmını beğenmedim. Tebrikler güzel hile.
:/ neden gelmezki yaSende sorum vardır hileyi silip geri yükle
Sadece memoryhackers kullandım bilgisayarda ama 2.güne ban yedi.Banlanma olayı falan yok. Eğer dword reborn veyahut dword real inv hileleri harici bir hile kullandıysanız, bilgisayarınızda bulundurduysanız ban yemeniz gayet normal. Öncelikle bilgisayarınızı başka hilelerden arındırın, ondan sonra hilemizi yeni bir hesap açıp deneyin. 2. Gününde ban atmazsa kendi çarlarınızla girebilirsiniz ki son 2 hafta önce güncellememizden bu yana herhangi bir şekilde ban dalgası yemedik. Hilede sorun yok, dword vip hack will come for all of you guys!
alpemix ver yardımcı olayımhile menüsü nasış acılır lutfen acıl yardım
hile güncel olmalıSadece memoryhackers kullandım bilgisayarda ama 2.güne ban yedi.