Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Ban atıyor diyenler var eski sürüm 1-2 hafta içinde ban atıyordu önceden eski hileyle giriş yaptıysanız o çar ban yer şuan yeni sürümü yeni bi çarda denerseniz ban yemez ben 1 haftadır kullanıyorum hala ban yemedim.
Ban yeme kalktı yani yeni hilede

csgo hilesi nezaman güncellenecek peki ??
ayrı hilesi var rules of survival gibi onlar daha sık güncelleniyor onlardan indirebilirsin

Banlanma olayı falan yok. Eğer dword reborn veyahut dword real inv hileleri harici bir hile kullandıysanız, bilgisayarınızda bulundurduysanız ban yemeniz gayet normal. Öncelikle bilgisayarınızı başka hilelerden arındırın, ondan sonra hilemizi yeni bir hesap açıp deneyin. 2. Gününde ban atmazsa kendi çarlarınızla girebilirsiniz ki son 2 hafta önce güncellememizden bu yana herhangi bir şekilde ban dalgası yemedik. Hilede sorun yok, dword vip hack will come for all of you guys!
Banlanma kalktıysa sizin gibi adminlere canımız feda :D çok teşekkürler yaptıklarınız için

wolftü reborn hack güncelleyin karakterleri silahları
zaten güncel son 3 ayın silahları var

denedin mi:D

Bu Hileyi İndiremedim Ya Nasıl Olacak Yardım Edin :(
alpemix bilgilerini at mesajlaşmadan yardımcı olurum

çarim banlandı kardeşim nasıl hile bu
ya ban kesin zaten hangi hile base taratıp ban atmıyor adam yazmış ban kesin diye

Üye
8 HİZMET YILI
BAN YEDİM YENİ SİLAH KULLANINCA MAKİNALİ 2 ÇAR BAN YEDİ TEKRAR GİRSEM BAN YERMİYİM ? MEMORY HACK UYGULAMASI TESPİT EDİLDİ DİYEREK???

Üye
8 HİZMET YILI
reis herşey güzel on numara eline sağlık ama karakter hilesi olmuyormu

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam kurt dövmeleri takılmıyor hile açık olunca buda benim takıntım :( sadece bu kısmını beğenmedim. Tebrikler güzel hile.

Üye
9 HİZMET YILI
Hocam wolftü ' e tekrardan başladım da acaba hile de güç odası diye bir şey ekleme olayı var mı öyle bir özellik varsa eklenebiliyor mu ? Bir aralar araştırırken gördüm de fakat deniyemedim fixlenmiş ya da imkansız bilmiyorum . Bir fikriniz var mı ?

Güç odası satın almadan kurmak istiyorum da :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Banlanma olayı falan yok. Eğer dword reborn veyahut dword real inv hileleri harici bir hile kullandıysanız, bilgisayarınızda bulundurduysanız ban yemeniz gayet normal. Öncelikle bilgisayarınızı başka hilelerden arındırın, ondan sonra hilemizi yeni bir hesap açıp deneyin. 2. Gününde ban atmazsa kendi çarlarınızla girebilirsiniz ki son 2 hafta önce güncellememizden bu yana herhangi bir şekilde ban dalgası yemedik. Hilede sorun yok, dword vip hack will come for all of you guys!
Sadece memoryhackers kullandım bilgisayarda ama 2.güne ban yedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...