Üye
Aga ban atıyor hani atmıyordu gitti asıl hesap
kardeşim base tasrarsan rapor ederlerse yersin banAga ban atıyor hani atmıyordu gitti asıl hesap
hile ban atıyor zatenAga aynı banı 7 kez yedim aynı ban bu normal kullandım belli bile etmedim
Güncel hileyi nasıl indiricem kardeşim loader'dan giriş yapıyorum orada güncel olmuyor mu ?hile güncel olmalı
güncel hileyi indir ban yemez
sitede günceli yeniden indir yaniGüncel hileyi nasıl indiricem kardeşim loader'dan giriş yapıyorum orada güncel olmuyor mu ?
Şuan bu hileyi indirdim loader geliyor gene ve son güncelleme tarihi 21.05.2018 olarak gözüküyor.sitede günceli yeniden indir yani![]()
ynlıştırŞuan bu hileyi indirdim loader geliyor gene ve son güncelleme tarihi 21.05.2018 olarak gözüküyor.
Nasıl yanlıştır anlamadım zaten loaderi bir kez indirince gerek kalmıyor tekrar indirmeyeynlıştır
cevabı konularda mevcut kesin çözüm bakabilirsinyaa abi hileyi açıyorum %100 oluyor oyuna girince Error LM3 hatası giriyor wolfteamda 1 oyun oynadıktan sonra 2. oyunumu oynayamadab map gozukuyor sonrada kapanıyor lütfen yardım edin (başka hilelerde sorun yok)
Kardeşim dün atıldı lm3 hatası arama yerine yaz lm3 hatası çözüm diye çıkarcevabı konularda mevcut kesin çözüm bakabilirsin
kardeş uzun zamandır bakıyorum programda guncel
Normali o dostumHileyle oynarken sunucu değiştirme yerine gelince envanter bozuluyor yeniden dizmek zorunda kalıyorrum