Wolftu Hack Onaylı üye olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar. Bana kalırsa Wolftu hack onaylı üye, onun yerinede LOL Script Seçkin Üye olmalı çünkü Wolftü zaten bitmiş oyun. Eğer wolftü hack yapımı daha zorsa anlarım ama gördüğüm kadarıyla öyle değil çünkü lol scripti 1 haftadır bekliyorum. Sizin fikriniz nedir?(Mesaj atma sistemi eskisi gibi kolay da değil şimdi)

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hayır ben kesinlikle katılmıyorum bu sitedeki tüm hileler seçkin üyelik istemesi lazım aksi takdirde oyunların hepsi hileyle dolar ve hileler hep fixlenir

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu arada dediğin mantıksız wöftü açısından çünkü adamlar eac'a karşı bypass yapıyorlar birde oyuna internal hile yapıyorlar eac'a karşı hile yapmak aşırı bilgi ve kafa istiyor wöftünün seçkinde kalması daha mantıklı olur ama league of legends konusunda haklısın

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayır ben kesinlikle katılmıyorum bu sitedeki tüm hileler seçkin üyelik istemesi lazım aksi takdirde oyunların hepsi hileyle dolar ve hileler hep fixlenir
Hocam hepsi niye seçkin üye istesin ki? Demek ki bazı hilelerin kullanımı veya oyunun aldığı önlem fazla değil. Ama fixlenme olayında size katılıyorum. Fakat oyunların hepsi hileyle dolması konusunda katılmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...