Wolftü Hack yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Abilerim Ablalarım varsa Kardeşlerim ben wolftü hilede reborn menü mü ne varya onu kullanamıyorum.
Yeni çıkan o lite yazıo onuda kullanamıyorum sadece envanter menüsü var onu kullanaa biliyorum yardım ederseniz sevinirim...

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim bunu başkasına da anlattım tekrar anlatayım önce loaderi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır ordan liteyi seçip onay yap ve oyun bekleniyor çıkana kadar yükle de. Sonra oyuna gir ve programı aşağı al ID ve şifreni girdikten sonra programa tıkla program kapanacak sol üstde menü gelecek eğer gelmesse inserte basmayı dene (Laptopla Fn+Başlat)

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
onay sistemi dogrulama nasıl yapcam
Kardeşim, Loadere gir ve istediğin h1leyi seçip yükle de. Siteye giriş yap ve tekrardan programa tıkla. Ardından Reklam onayı (Sarı) yazı gelecek Onu gördüğün zaman aşağı alıp memoryhackers'den bir reqlama tıkla. 2 Site açılacak reqlam olanını kapat ve programda 1 dakikadan az bir süre bekle. Sonra h1leyi tekrar yükle oyuna gir ve tadını çıkar. q İle yazmamın nedeni cümleyi değiştiriyor.

Üye
7 HİZMET YILI
loaderi açıp yükleye tıklıyorum sonra oyun bekleniyor diyor ama oyunu açınca bir şey çıkmıyor. İnserte basıyorum ama yine bir şey gelmiyor. Directx 11 yüklü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...