- Yasaklandı
Uzman Üye
lDarkAngeL' Alıntı:Bozkurt bebemi ? :Qwe:QW:E:QWE Bu tekin deyil tekin olsaydı şuan soverdi WQ:
korkusundan faceden engellemiş şurda sövüp ban yemek istemiyom yoksa biliyosun knk
lDarkAngeL' Alıntı:Bozkurt bebemi ? :Qwe:QW:E:QWE Bu tekin deyil tekin olsaydı şuan soverdi WQ:
BozkurtTeam' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:kafama göre belki bırakırım belki bırakmam ygs sınavım vs var zaten
Oo ygs Allah zihin açıklığı versin bro bi yaş büyüksün benden ama Yaş olarak aka beyin yaşı demedim hemen sevinme
ExMarleyJR' Alıntı:korkusundan faceden engellemiş şurda sövüp ban yemek istemiyom yoksa biliyosun knklDarkAngeL' Alıntı:Bozkurt bebemi ? :Qwe:QW:E:QWE Bu tekin deyil tekin olsaydı şuan soverdi WQ:
BozkurtTeam' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:korkusundan faceden engellemiş şurda sövüp ban yemek istemiyom yoksa biliyosun knk
kardeş yanlız ben faceleri korkudan değil senin gibilerin Keytext kulllanıp bilidirim gewlmemesi için engelliyorum gereksizsiniz çünkü anliyonmu
AwardHack' Alıntı:Bozkurt sen öp bi tekinin eliniDWQ::WQ
BozkurtTeam' Alıntı:AwardHack' Alıntı:Bozkurt sen öp bi tekinin eliniDWQ::WQ
üff çocukça şeyler kardeş kendinle karıştırdın ellam Kendimden 4 yaş büyüğün elini öperim tekin kim * meke
Neyse hadi bay bay