epostayı yazıyorum şifreyide yazıyorum ama girmiyo şifre yanlış diyorwolftü destek forumuna bildiri açabilir mailimi / şifremi unuttum kısmıyla hesabınızı geri alabilirsiniz sonuçta e posta sizin üzerinize kayıtlı onay vermeden e posta değişeceğini sanmıyorum
Bir sorun var Ö.M atamıyorum burdan yazayım dedim dword lite oyun bekleniyor diyor oyuna giriyom pat diye gidiyo menü gelmiyo napacagımwolftü destek forumuna bildiri açabilir mailimi / şifremi unuttum kısmıyla hesabınızı geri alabilirsiniz sonuçta e posta sizin üzerinize kayıtlı onay vermeden e posta değişeceğini sanmıyorum
Pasif üye olduğunuz için ö.m kullanamıyorsunuz sisteminiz güncel olmayabilir forumda gereken konu var incelerseniz daha iyi olurBir sorun var Ö.M atamıyorum burdan yazayım dedim dword lite oyun bekleniyor diyor oyuna giriyom pat diye gidiyo menü gelmiyo napacagım
Nasıl yani sistemim Windows 10Pasif üye olduğunuz için ö.m kullanamıyorsunuz sisteminiz güncel olmayabilir forumda gereken konu var incelerseniz daha iyi olur
hayır hiç kimseye vermedim şifremi nasıl çaldı ona şaşırıyom bide çok zor şifre yapmıştımasihrl80 hesabı birine veya birilerine verdiysen şifresini değiştirebilir.GMAIL beraber veya YANDEX kullanıyorsanız oradan sifreni değistirip hesabı çalmıstır.
benimde youtube hesabım vardı oda çalındı boşver her an birşey yapabilirler.hayır hiç kimseye vermedim şifremi nasıl çaldı ona şaşırıyom bide çok zor şifre yapmıştım
Benimde sistemim win10 ancak bazen kendisi güncellemeyebiliyor ekran kartı win uptades vs bunları elle kontrol etmenizi tercih ederim framework - directx versiyonları son sürüm olmalıdırNasıl yani sistemim Windows 10
forumda bir konu derken yardım edermisiniz
DirectX son sürüm indirdim şuanBenimde sistemim win10 ancak bazen kendisi güncellemeyebiliyor ekran kartı win uptades vs bunları elle kontrol etmenizi tercih ederim framework - directx versiyonları son sürüm olmalıdır
yo varda o hesabın gmail'i şimdi telefonuma sms gönderecekler ordan gmail'i kurtarabilirmiyimGmail sende yoksa geçmiş olsun.
Kurtarabilirsin rahatça.yo varda o hesabın gmail'i şimdi telefonuma sms gönderecekler ordan gmail'i kurtarabilirmiyim
teşekkürler herkeze yardım ettiğiniz için saolunKurtarabilirsin rahatça.
Rica ederim.teşekkürler herkeze yardım ettiğiniz için saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?