emirb2413' Alıntı:winrardan çıkmıyor hata veriyor ?
Arrow' Alıntı:emirb2413' Alıntı:winrardan çıkmıyor hata veriyor ?
az önce indirdim denedim hata falan yok kardeşim senin winrarıda bir sıkıntı var süresi dolmuş olabilir bak istersen
emirb2413' Alıntı:Arrow' Alıntı:emirb2413' Alıntı:winrardan çıkmıyor hata veriyor ?
az önce indirdim denedim hata falan yok kardeşim senin winrarıda bir sıkıntı var süresi dolmuş olabilir bak istersen
yardımın için teşekkürler ama diğer winrar dosyalarını açtı 7 zip ile bile denedim açtı
kaç kere yükledim hileyi olmuyor dosya bozuk diyor
pardon açmadıemirb2413' Alıntı:Arrow' Alıntı:emirb2413' Alıntı:winrardan çıkmıyor hata veriyor ?
yardımın için teşekkürler ama diğer winrar dosyalarını açtı 7 zip ile bile denedim açtı
Arrow' Alıntı:emirb2413' Alıntı:Arrow' Alıntı:emirb2413' Alıntı:winrardan çıkmıyor hata veriyor ?
ama bak az önce sıf senin için indirdim denedim açtı hata falan vermedi kardeşim
mcwt6611' Alıntı:[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]kampa giriyom oda buluyom başlat diyom oyundan atıyor bilginiz varmı adminler gm ler veya herhangi bir isi çözen varmı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2saaaaatir yazıyorum ilgilenen yok galiba :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: [/FONT]
BerkayDrag146' Alıntı:ABİ Bİ YARDIM ETSEN YA HERŞEY TAMAM 2 TANE YENİ SAYFA ÇIKIYOR YA HİLEYİ YÖ NETİCİ ÇALIŞTIRIRKEN ONDAN SONRA BİRİSİNİ KAPATIYORUM 1 TANE MEMORYHACKER SAYFASI KALIYOR SONRA YAZILAR SARI OLUYOR ONDAN SONRA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYADA ATIYOR O YENİ SAYFADA F5 YAPITYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM LOGOYA TIKLIYORUM YAZI LAR BİR TÜRLÜ YEŞİL OLMUYOR ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE HİÇ SORUN YOKTU AMA BUNDA YAZILAR HİÇBİRŞEKİLDE YEŞİL OLMUYOR ABİ WİNDOWS 10 KULLANIYORUM BU ARADA 5 GÜNDÜR HİL EYE GİREM İYORUM LÜTFEN YARDIM ET YA LÜTFEN CEVAP VERİN YA YALVARIYORUM 5 GÜNDÜR HACKE GİRMİYORUM YA NEDEN BÖYLE SÖYLE ABİ WİN 10 DANMI KAYNAKLI YADA ESKİ REKLAM SİSTEMİNE DÖNÜN YA ARROW ABİ Bİ BAKSAN YASORUN BENDEMİ ? BENDEYSE NASIL DÜZELTEBİLİRİM
Arrow' Alıntı:sssadsa' Alıntı:sdsasadsasdaasa
saçma sapan yorumlar ban sebebidir insan gibi yorum yapın
mcwt6611' Alıntı:[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]rrow abi öle deyil simdi kamp seçme yerine geliyorum seçtim ondan snora bir tane odaya giriyom girdikten sonra oyundan full çıkıyor[/FONT]
:idea: :huh:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?