Depo Wolftü Hile Dword Vip Hack v8.1 [Kill+Kick+Real Inventory + Godmode + Bone Esp]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
RE: [WTS-WUS] Dword Vip Hack v6.9.2 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]

emirb2413' Alıntı:
winrardan çıkmıyor hata veriyor ?

az önce indirdim denedim hata falan yok kardeşim senin winrarıda bir sıkıntı var süresi dolmuş olabilir bak istersen

Üye
10 HİZMET YILI

ABİ YZILAR YEŞİL O LMUYOR TEK SORUN O YA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYA ATIYOR SONRA F5 YAPIYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM HERŞEYİ YAPIYORUM A MA YAZI YEŞİ L OLMUYOR BİDE WİN 10 KULLANIYORUM LÜTFE N SÖYLEYİN ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE Hİ Ç SORUNUM YO KTU AMA BUNDA YEŞİL OLMUYOR YA :(

Üye
10 HİZMET YILI

ABİLERİM BİŞEY DİCEM HİLE AÇILIYOR TARAMA FELAN ÇALIŞMIYO KARAKTER HACCK ÇALIŞMIYOR GOD MOD ÇALIŞMIYOR ARROW LÜTFEN İLGİLEN YA ESKİSİ DAHA İYİYDİ

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

Arrow' Alıntı:
emirb2413' Alıntı:

az önce indirdim denedim hata falan yok kardeşim senin winrarıda bir sıkıntı var süresi dolmuş olabilir bak istersen

yardımın için teşekkürler ama diğer winrar dosyalarını açtı 7 zip ile bile denedim açtı 
kaç kere yükledim hileyi olmuyor dosya bozuk diyor

Üye
10 HİZMET YILI

ABİ YZILAR YEŞİL O LMUYOR TEK SORUN O YA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYA ATIYOR SONRA F5 YAPIYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM HERŞEYİ YAPIYORUM A MA YAZI YEŞİ L OLMUYOR BİDE WİN 10 KULLANIYORUM LÜTFE N SÖYLEYİN ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE Hİ Ç SORUNUM YO KTU AMA BUNDA YEŞİL OLMUYOR YA Sad

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

emirb2413' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
emirb2413' Alıntı:

yardımın için teşekkürler ama diğer winrar dosyalarını açtı 7 zip ile bile denedim açtı 

ama bak az önce sıf senin için indirdim denedim açtı hata falan vermedi kardeşim

Üye
10 HİZMET YILI

kampa giriyom oda buluyom başlat diyom oyundan atıyor bilginiz varmı adminler gm ler veya herhangi bir isi çözen varmı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

emirb2413' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
emirb2413' Alıntı:

pardon açmadı

Arrow' Alıntı:
emirb2413' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
emirb2413' Alıntı:

ama bak az önce sıf senin için indirdim denedim açtı hata falan vermedi kardeşim

peki teşekkürler farklı pc den deniyeceğim soğol :D

Üye
10 HİZMET YILI

ABİ Bİ YARDIM ETSEN YA HERŞEY TAMAM 2 TANE YENİ SAYFA ÇIKIYOR YA HİLEYİ YÖ NETİCİ ÇALIŞTIRIRKEN ONDAN SONRA BİRİSİNİ KAPATIYORUM 1 TANE  MEMORYHACKER SAYFASI  KALIYOR SONRA YAZILAR SARI OLUYOR ONDAN SONRA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYADA ATIYOR O YENİ SAYFADA F5 YAPITYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM LOGOYA TIKLIYORUM  YAZI LAR BİR TÜRLÜ YEŞİL OLMUYOR ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE HİÇ SORUN YOKTU AMA BUNDA YAZILAR HİÇBİRŞEKİLDE YEŞİL OLMUYOR ABİ WİNDOWS 10 KULLANIYORUM BU ARADA 5 GÜNDÜR HİL EYE GİREM İYORUM LÜTFEN YARDIM ET YA :(

Üye
10 HİZMET YILI

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]kampa giriyom oda buluyom başlat diyom oyundan atıyor bilginiz varmı adminler gm ler veya herhangi bir isi çözen varmı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2saaaaatir yazıyorum ilgilenen yok galiba  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: [/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI

[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif]ABİ Bİ YARDIM ETSEN YA HERŞEY TAMAM 2 TANE YENİ SAYFA ÇIKIYOR YA HİLEYİ YÖ NETİCİ ÇALIŞTIRIRKEN ONDAN SONRA BİRİSİNİ KAPATIYORUM 1 TANE  MEMORYHACKER SAYFASI  KALIYOR SONRA YAZILAR SARI OLUYOR ONDAN SONRA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYADA ATIYOR O YENİ SAYFADA F5 YAPITYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM LOGOYA TIKLIYORUM  YAZI LAR BİR TÜRLÜ YEŞİL OLMUYOR ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE HİÇ SORUN YOKTU AMA BUNDA YAZILAR HİÇBİRŞEKİLDE YEŞİL OLMUYOR ABİ WİNDOWS 10 KULLANIYORUM BU ARADA 5 GÜNDÜR HİL EYE GİREM İYORUM LÜTFEN YARDIM ET YA [/FONT]undefined LÜTFEN CEVAP VERİN YA YALVARIYORUM 5 GÜNDÜR HACKE GİRMİYORUM YA NEDEN BÖYLE SÖYLE ABİ  WİN 10 DANMI  KAYNAKLI YADA ESKİ REKLAM SİSTEMİNE DÖNÜN YA :(

Üye
10 HİZMET YILI

ABİ ADAMSINIZ EYW SAOLASN

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

mcwt6611' Alıntı:
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]kampa giriyom oda buluyom başlat diyom oyundan atıyor bilginiz varmı adminler gm ler veya herhangi bir isi çözen varmı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2saaaaatir yazıyorum ilgilenen yok galiba  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: [/FONT]

öyle bir hata sahsen ben almadığım için bilgim yok eğer ts niz varsa ts adresine gidin gerekli arkadaslar size yardımcı olucaklardır kardeşim

Üye
10 HİZMET YILI

ABİ Bİ YARDIM ETSEN YA HERŞEY TAMAM 2 TANE YENİ SAYFA ÇIKIYOR YA HİLEYİ YÖ NETİCİ ÇALIŞTIRIRKEN ONDAN SONRA BİRİSİNİ KAPATIYORUM 1 TANE MEMORYHACKER SAYFASI KALIYOR SONRA YAZILAR SARI OLUYOR ONDAN SONRA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYADA ATIYOR O YENİ SAYFADA F5 YAPITYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM LOGOYA TIKLIYORUM YAZI LAR BİR TÜRLÜ YEŞİL OLMUYOR ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE HİÇ SORUN YOKTU AMA BUNDA YAZILAR HİÇBİRŞEKİLDE YEŞİL OLMUYOR ABİ WİNDOWS 10 KULLANIYORUM BU ARADA 5 GÜNDÜR HİL EYE GİREM İYORUM LÜTFEN YARDIM ET YA LÜTFEN CEVAP VERİN YA YALVARIYORUM 5 GÜNDÜR HACKE GİRMİYORUM YA NEDEN BÖYLE SÖYLE ABİ WİN 10 DANMI KAYNAKLI YADA ESKİ REKLAM SİSTEMİNE DÖNÜN YA ARROW ABİ Bİ BAKSAN YA :( SORUN BENDEMİ ? BENDEYSE NASIL DÜZELTEBİLİRİM

Üye
10 HİZMET YILI

arrow abi öle deyil simdi kamp seçme yerine geliyorum seçtim ondan snora bir tane odaya giriyom girdikten sonra oyundan full çıkıyor

arrow abi öle deyil simdi kamp seçme yerine geliyorum seçtim ondan snora bir tane odaya giriyom girdikten sonra oyundan full çıkıyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

BerkayDrag146' Alıntı:
ABİ Bİ YARDIM ETSEN YA HERŞEY TAMAM 2 TANE YENİ SAYFA ÇIKIYOR YA HİLEYİ YÖ NETİCİ ÇALIŞTIRIRKEN ONDAN SONRA BİRİSİNİ KAPATIYORUM 1 TANE  MEMORYHACKER SAYFASI  KALIYOR SONRA YAZILAR SARI OLUYOR ONDAN SONRA REKLAMA TIKLIYORUM YENİ SAYFAYADA ATIYOR O YENİ SAYFADA F5 YAPITYORUM ANA SAYFA YAPIYORUM LOGOYA TIKLIYORUM  YAZI LAR BİR TÜRLÜ YEŞİL OLMUYOR ESKİ REKLAM SİSTEMİNDE HİÇ SORUN YOKTU AMA BUNDA YAZILAR HİÇBİRŞEKİLDE YEŞİL OLMUYOR ABİ WİNDOWS 10 KULLANIYORUM BU ARADA 5 GÜNDÜR HİL EYE GİREM İYORUM LÜTFEN YARDIM ET YA LÜTFEN CEVAP VERİN YA YALVARIYORUM 5 GÜNDÜR HACKE GİRMİYORUM YA NEDEN BÖYLE SÖYLE ABİ  WİN 10 DANMI  KAYNAKLI YADA ESKİ REKLAM SİSTEMİNE DÖNÜN YA ARROW ABİ Bİ BAKSAN YA  :( SORUN BENDEMİ ? BENDEYSE NASIL DÜZELTEBİLİRİM

kardeşim şimdi hleyi yönetici olarak çalıştır sonra iki sayfa çıkcacak kapatma bitanesine gir konuların üstündeki reklama tıkla seni yeni bir sayfaya atıcak işte o sayfadada konuların üstündeki  reklama tıkla hileyi kapat tekrar aç yeşil olucaktır

Üye
10 HİZMET YILI

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]rrow abi öle deyil simdi kamp seçme yerine geliyorum seçtim ondan snora bir tane odaya giriyom girdikten sonra oyundan full çıkıyor[/FONT]

:idea: :huh:

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI

Arrow' Alıntı:
sssadsa' Alıntı:

saçma sapan yorumlar ban sebebidir insan gibi yorum yapın

aynen kardeş ban yer bu 

cooltext186133015842676.png

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

mcwt6611' Alıntı:
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]rrow abi öle deyil simdi kamp seçme yerine geliyorum seçtim ondan snora bir tane odaya giriyom girdikten sonra oyundan full çıkıyor[/FONT]

:idea: :huh:

tamam kardeşim yanış anlama yardım etmemezlik yapmıyorum işte ben öyle bir hata almadığım için çözümünü bilmiyorum o yüzden sana diyorum ya ts ye git gerekli arkadaslar sana anında yarımcı olurlar ben sadece bildiğim hatalar cevap verebilirim şimdi sana yanlış bilgi versem olmaz dimi kardeşim

Üye
10 HİZMET YILI

Arkadaşlar asasdasd gibi yorumlar atarsanız ban atarlar söyliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...