aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?
Bendede Olmuyor ama yarına kadar yaparlarkaan8788' Alıntı:aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?
47kral' Alıntı:Bendede Olmuyor ama yarına kadar yaparlarkaan8788' Alıntı:aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?
kaan8788' Alıntı:47kral' Alıntı:Bendede Olmuyor ama yarına kadar yaparlarkaan8788' Alıntı:aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?
sabah 8e kadar güncelleme war hile fixlenir kesin
kaan8788' Alıntı:yigitbaba123' Alıntı:kaan8788' Alıntı:47kral' Alıntı:
sabah 8e kadar güncelleme war hile fixlenir kesin
inş fixlenmez daha 4 gün önce buldumsenin yine iyi ben bulalı 2 saat obile olmadı
yazıların yeşil olmaması sendenmi kaynaklanıyor kardo
emir4689' Alıntı:Çalışıyormu sende kardeşim şuan ?buro1234' Alıntı:COK GUXELE COOOKİKÜ
biz nası çalıştırcaz kardeş ozamanArrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
EDİT : BİRAZ SABRETMEYİ ÖĞRENİN
bilmediğiniz konulara yorum yapmayın 6.9.3 çalışıyor fix falan değildir mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim
GOOGLEYİ KAPATMADAN HİLEYE GİRİŞ YAPARSANIZ TABİ HATA ALIRSINIZkordon11' Alıntı:biz nası çalıştırcaz kardeş ozamanArrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
bilmediğiniz konulara yorum yapmayın 6.9.3 çalışıyor fix falan değildir mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim
Arrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
Arrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
sametbabax13' Alıntı:ruhsuz2147' Alıntı:Beyler ben herşeyi denedim her türlü sarı ne yapmalıyım
HİLE ŞUANDA KAPALI KARDEŞİM YENİ SÜRÜMÜ ÇIKCAK BU SABAH İNŞALLAH))
ruhsuz2147' Alıntı:sametbabax13' Alıntı:ruhsuz2147' Alıntı:Beyler ben herşeyi denedim her türlü sarı ne yapmalıyım
HİLE ŞUANDA KAPALI KARDEŞİM YENİ SÜRÜMÜ ÇIKCAK BU SABAH İNŞALLAH))
bu sabahmı eminmisin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?