aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?
Bendede Olmuyor ama yarına kadar yaparlarkaan8788' Alıntı:aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?
47kral' Alıntı:Bendede Olmuyor ama yarına kadar yaparlarkaan8788' Alıntı:aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?![]()
![]()
kaan8788' Alıntı:47kral' Alıntı:Bendede Olmuyor ama yarına kadar yaparlarkaan8788' Alıntı:aynnInfectxOgi' Alıntı:kaan8788' Alıntı:beyler yazılar nye yeşil olmuyor
Herkesde mi olmuyor ?![]()
![]()
sabah 8e kadar güncelleme war hile fixlenir kesin![]()
kaan8788' Alıntı:yigitbaba123' Alıntı:kaan8788' Alıntı:47kral' Alıntı:
sabah 8e kadar güncelleme war hile fixlenir kesin![]()
inş fixlenmez daha 4 gün önce buldumsenin yine iyi ben bulalı 2 saat obile olmadı
![]()
yazıların yeşil olmaması sendenmi kaynaklanıyor kardo
emir4689' Alıntı:Çalışıyormu sende kardeşim şuan ?buro1234' Alıntı:COK GUXELE COOOKİKÜ
biz nası çalıştırcaz kardeş ozamanArrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
EDİT : BİRAZ SABRETMEYİ ÖĞRENİN
bilmediğiniz konulara yorum yapmayın 6.9.3 çalışıyor fix falan değildir mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim
GOOGLEYİ KAPATMADAN HİLEYE GİRİŞ YAPARSANIZ TABİ HATA ALIRSINIZkordon11' Alıntı:biz nası çalıştırcaz kardeş ozamanArrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
bilmediğiniz konulara yorum yapmayın 6.9.3 çalışıyor fix falan değildir mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim
Arrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
Arrow' Alıntı:mens' Alıntı:Bak Yine Aynı Şeyleri Yapıyorsunuz Üstüste Aynı Mesajları Yazmayın Yoksa Rapor Edileceksiniz Sonrada Ban Yiceksiniz
sametbabax13' Alıntı:ruhsuz2147' Alıntı:Beyler ben herşeyi denedim her türlü sarı ne yapmalıyım
HİLE ŞUANDA KAPALI KARDEŞİM YENİ SÜRÜMÜ ÇIKCAK BU SABAH İNŞALLAH))
ruhsuz2147' Alıntı:sametbabax13' Alıntı:ruhsuz2147' Alıntı:Beyler ben herşeyi denedim her türlü sarı ne yapmalıyım
HİLE ŞUANDA KAPALI KARDEŞİM YENİ SÜRÜMÜ ÇIKCAK BU SABAH İNŞALLAH))
bu sabahmı eminmisin kardeşim