Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HİLEYE YENİ GİREBİLDİM ANCA AÇILMIŞ..AMA ESKİ TADI KALMAMIŞ HİLENİN ARKADAŞLAR.. REKLAM OLAYINI ÇOK ABARTMIŞSINIZ...OYUNDA PASO REKLAM ATIYOR,OTO HP AÇINCA NEYSE DE,TEAMKILL AÇINCA,FLY AÇINCA DA DURMADAN REKLAM ATIYOR VE YERİMİZDEN KIMILDAYAMIYORUZ,HAREKET EDİLMİYOR VE UÇULMUYORDA..LÜTFEN ESKİ HALİNDE KILLANMAMIZA İZİN VERİN ŞU HİLEYİ,REKLAM MSJI OLAYINI KALDIRIRSANIZ SEVİNİRİM,,. REKLAMINIZI YİNE YAPALIM..AMA BU ŞEKİLDE OLMASIN..ZATEN OYUN İÇİNDE MSJ YAZAMIYORUZ ARTIK HİÇ
bilgisayari virüsledi diyer sitelere giremiyorum başını yakmadan nasıl temizlenecegini söyle allah bilir kimse fark etmemiştir
"Kendilerine biz hilecilerin kralıyız, en iyi hile forumu bizim forumumuz, bizden iyi hile yapan vs.yok diyerek sizi uyutan ve sizi kandıran , sabahlara kadar vb.net hileler yayınlayan lamer forumlardan sıkıldıysan bu forum sana göre dostum. Bizde yalan yok, biz en iyisiyiz."
bu sözün hakkını ver adaletli olmayı ögren önce abim tamam hadi kendine iyi bak yorumu bekliyorum nasıl temizlicez amınakodumunun virüsünü