Nader abimizin bir konusu var bendeed olmuyordu menü dll ile işi halettim saolsun konusunun çok yardımı olduhackerr' Alıntı:windows 10 olanlar eski hiledeki gibi yine aynı şekildemi yapıor lutfenn cevap verin
HileliAdam851' Alıntı:Abi ne yaparsam yapıyım Menü ekranı gelmiyo yazılar yeşil oluyo oyuna giriyom Insert basıyom menü gelmiyo Direct X indir diceksen indirdim 9 da indirili 11 de indirili ve çalışmıyo hemde ikiside
kalkmıyo pcden Oyunlarımın çoğuda Çalışmıyo Error veriyo
Bunun için yardım edermisin En çok takip edenlerdenim
kardes bende windows 10 um bendede çıkmıo hack menusu ama bi arkadasım var windows 7 onda çıkıor
kartal444' Alıntı:abi yapıyorum yazi yeşil oluyo xignode yükleniyo yükleme bitio o yazı gidiyo yeşil olan bu site açılıyo acil yardım![]()
![]()
karakralx6' Alıntı:Abi ekran 1280X1024 den sonra yükselmiyor abi nasıl yapıcam
ahmetesmer559' Alıntı:aga menü açılmıyor net fremvork yükle ekran kartı güncel drectx 11 yüklü drivlar güncel neden menü gelmiyor yardım edin ??
[quote pid='169516' dateline='1463644356']tamer233' Alıntı:prodad32' Alıntı:tamer233' Alıntı:S.a ben hileyi kurudm fakat karakter değiştirnce hp saçmalıyor ve tek mermide ölüyoruz lütfen düzeltin..
kardeş hp hack ve god modeyi aç ölmezsin ama ben de bu sorundan şıkayetçiyim istediğim tek şey takal ve karakter hack
Kardeşim ben GodModeyi açmak istemiyorum HP m Hayvan gibi olsun istemiyorum 240 canlıysa karakterım 240 canlı olsun öle oyanayım diyorum godmodeli oyanmyorum HP Hack da 9999999 böle can olmasınıda istemıyoruım 240 ise canı 240 oolsun diyorum :dodgy:
:dodgy: :dodgy:
kardes benim menu gelmiyor yardım edermisn
KARDES BEN DE BU SORUNDAN ŞIKAYETCİYİM BEN DE DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM
Bİ DE KARDEŞ SEN DİRECT X 9 VEYAZ OLMAZSA 11 YÜKLE BELKİ OLUR EĞER VAR SA DA ÇALIŞMIYORSA SİL VE DENE BENDE DE ÖYLE OLMUŞTU SİLDİM ÇALIŞTI İYİ GÜNLER KARDEŞ
ismailx1886' Alıntı:abi menü gelmiyo yardım
Arrow' Alıntı:ismailx1886' Alıntı:abi menü gelmiyo yardım
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]kardeşim anasayfayı gir mustafazaman12 adlı arkadaşımız yapamanlar için videolu konu paylaşdı videoyu iyi izle yaparsın[/FONT]