kimdenibo03' Alıntı:ABİ LÜTFEN CEVAP VER YORUMUMA ABİ BENDE DİRECTX 11 YÜKLÜ AMA MENÜ GELMİYOR DOSYA KONUMUNU DOĞRU SEÇTİM MHLOADERİ YÖNETİCİ AÇTIM YOK Bİ TÜRLÜ OLMUYOR LÜTFEN YARDIM ET ABİİ LÜTFENNN CEVAP VER YORUMUMA BENDE HİLE KULLANMAK İSTİYOM ABİ HİÇ HİLE KULLANMADIM .....
efe6768' Alıntı:kapanıyo hemen 6.9.1 gelsin
şimdilik böyle idare edin kardeşim hile tekrar eski temasına dönüşecekOpssKardes' Alıntı:abi ben can istemiyorum sadece karakter takla nasıl olacak
karakteri acsanda acmasanada can tavan yapıyor o nasıl düzelecek
Arrow' Alıntı:Wolfkill123' Alıntı:Hilenin Adminleri hile çıktığından sorunsuz olarak çalışıyordu şimdi ise Daha oyuna girmeden önce atıyor işin ilgiç yanı Bazen log veriyor mesela bende ilk defa bu hile Log vermeye başladı lütfen hileye bakım yapınız.İyi Günler.
pc ni kapat aç düzelir kardeşim hileye gelince bir sonraki güncellemede hile tekrar eski temaya dönüşecektir şimdilik böle idare edin
hiyarlicocuk' Alıntı:hile onayı aptım checking your seosion diyor ne kadar sürer ?
merhaba' Alıntı:reklama tıklıyorum 3.ye geldıgımde devam etmıyo nasıl yapıcam acıl yardımm
Arrow' Alıntı:hiyarlicocuk' Alıntı:hile onayı aptım checking your seosion diyor ne kadar sürer ?
tekrar dene kardeşim sen yapamamışsındır reklam sistemini geçmen lazım ilk önce get urlye tıkla sonra refreshe tıkla bunu 4 kere tekrarlarsan en son hileyi kullanabilirsiniz yazısı gelicektir
hiyarlicocuk' Alıntı:Arrow' Alıntı:hiyarlicocuk' Alıntı:hile onayı aptım checking your seosion diyor ne kadar sürer ?
tekrar dene kardeşim sen yapamamışsındır reklam sistemini geçmen lazım ilk önce get urlye tıkla sonra refreshe tıkla bunu 4 kere tekrarlarsan en son hileyi kullanabilirsiniz yazısı gelicektir
yaptım abi onu bu seferde yeşil yazı geliyor oyuna giriyorum menü gelmiyor directx9+11 yükledim reset attım olmuyo abi