proabiabi' Alıntı:qwewqeqweqweqweqw wq wq ewqe qw qwe wqe wq
emirhankaplan' Alıntı:oyundan atıyo abi çözüm bulun
Mause tuşuylaalperenbaba58' Alıntı:abi oyundayken menüyü kullanamıyorum hangi tuşla kullanacaz ?
alperenbaba58' Alıntı:abi oyundayken menüyü kullanamıyorum hangi tuşla kullanacağız ?
tm tşkArrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:Gençler
Bana bu konuyla ilgili acil cevap vermeniz gerekiyor şimdi ben silahları kullanıp oyuna giriyorum insan oluyorum yürümüyor kurda dönüşünce yürüyor tekrar insan oluyorum yürümüyor
real karakterin altındaki karakter hackıda etkinleştirmeniz lazım eger sevdiğiniz karakterlerde hala sıkıntı yasarsanız baska karakterler seçmenizi tavsiye ederim
vahit79' Alıntı:tm tşk bide hileyi açınca karekterin kafası yarım gözüküyo hile olduğunu anlıyorlarArrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:Gençler
Bana bu konuyla ilgili acil cevap vermeniz gerekiyor şimdi ben silahları kullanıp oyuna giriyorum insan oluyorum yürümüyor kurda dönüşünce yürüyor tekrar insan oluyorum yürümüyor
real karakterin altındaki karakter hackıda etkinleştirmeniz lazım eger sevdiğiniz karakterlerde hala sıkıntı yasarsanız baska karakterler seçmenizi tavsiye ederim
vahit79' Alıntı:tm tşkArrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:Gençler
vahit79' Alıntı:tm tşk bide hileyi açınca karekterin kafası yarım gözüküyo hile olduğunu anlıyorlarArrow' Alıntı:vahit79' Alıntı:Gençler
Ahmet00' Alıntı:çözünürlük yaptım oynuda bi süre sonra sorunsuz atıyo arrow yardım