Üye
RE: [WTS-WLS-WUS] Dword Vip Hack v6.9 [Godmode + GhostMaster+1Hit] - [Güncel]
Bende Menü Gelmiyor çözüm Acilll!!!!
Bende Menü Gelmiyor çözüm Acilll!!!!
hakanckara' Alıntı:Kardeşim XİGNCODE doluyor tam wolftü açılıyor açıldığı an oyundan atıyor , sebebi nedir ?
İşletim Sistemi : Windows 7 + Virüs programı filan da yok
ARTHUR48' Alıntı:1 AYDIR YENİ KULLANIYORUM HİLEYİ KARDEŞİM..ÖNCEKİ MENÜ SÜPERDİ. BU HİÇ KULLANIŞLI AOLMAMIŞ..OYUN İÇİNDE DEĞİŞTİREMİYORUZ HEM..OK KIMILDAMIYOR..ESKİ MENÜ GERİ GELSE İYİ OLUR. SAĞOL
herseyi yapıyorum oyuna girince menü gelmiyorArrow' Alıntı:ARTHUR48' Alıntı:1 AYDIR YENİ KULLANIYORUM HİLEYİ KARDEŞİM..ÖNCEKİ MENÜ SÜPERDİ. BU HİÇ KULLANIŞLI AOLMAMIŞ..OYUN İÇİNDE DEĞİŞTİREMİYORUZ HEM..OK KIMILDAMIYOR..ESKİ MENÜ GERİ GELSE İYİ OLUR. SAĞOL
kardeşim oyun içinde menüyü kullanabilmeniz için esc tusuyla oyunu durdurman lazım sonra istediğin özelliği aktiv edebilirsin hileye gelince zaten menü eski haline gelicek bunun için tanıtım videosu paylasıldı bak istersen 6.9.1 tranier diye kardeşim
heckey1903' Alıntı:herseyi yapıyorum oyuna girince menü gelmiyorArrow' Alıntı:ARTHUR48' Alıntı:1 AYDIR YENİ KULLANIYORUM HİLEYİ KARDEŞİM..ÖNCEKİ MENÜ SÜPERDİ. BU HİÇ KULLANIŞLI AOLMAMIŞ..OYUN İÇİNDE DEĞİŞTİREMİYORUZ HEM..OK KIMILDAMIYOR..ESKİ MENÜ GERİ GELSE İYİ OLUR. SAĞOL
kardeşim oyun içinde menüyü kullanabilmeniz için esc tusuyla oyunu durdurman lazım sonra istediğin özelliği aktiv edebilirsin hileye gelince zaten menü eski haline gelicek bunun için tanıtım videosu paylasıldı bak istersen 6.9.1 tranier diye kardeşim