Üye
RE: [WTS-WLS-WUS] Dword Vip Hack v6.9.1 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]
Bende Oyun Açıldığı an Oyundan Atıyor Cevap Ney ?
Bende Oyun Açıldığı an Oyundan Atıyor Cevap Ney ?
Aplica' Alıntı:Aplica' Alıntı:Whenever I open the hack or not, I open wolftü, logon and a few secondes next, a message appears :"WT ErrorCode 1012", so i click on the "ok" button, next wolftü open normaly, but if I try to enter into a room, the game closes. Please help me ! It doesn't use to do this before V6.9 !
I'm using Windows 7 x64bits
Aplica' Alıntı:Aplica' Alıntı:Whenever I open the hack or not, I open wolftü, logon and a few secondes next, a message appears :"WT ErrorCode 1012", so i click on the "ok" button, next wolftü open normaly, but if I try to enter into a room, the game closes. Please help me ! It doesn't use to do this before V6.9 !
I'm using Windows 7 x64bits
And playing on AeriaGames Us servers
BYkatranax' Alıntı:abi şimdi 6.9.2 yimi bekleyecez be
şu hatalrın düzeltirilmesi için
Nader11ndeu' Alıntı:BYkatranax' Alıntı:abi şimdi 6.9.2 yimi bekleyecez be
şu hatalrın düzeltirilmesi için
Hata falan yok diyorsun abi de oyundan atıyor kamp seçme yerinde her şeyi yaptım tek bnde de olmuyor bu hata
Axe' Alıntı:JamiR' Alıntı:indirilmiyo adblok kapa diyor adblok yok olmuyo inmiyo sayfayı acmıyor yaa ne yapcam
adblock eklentisini tarayıcından kaldırarak kurabilirsiniz.
enin52' Alıntı:asdasdasd
asssssssssssssssssssssssssssssasdwd12e123
bi teşekkürler yazmak cok mu zor ??
aynısı bendede oluyor amk :exclamation:alfasef45' Alıntı:yeni reklam çalışmıyor reklama tıklıyorum açılıyor ama sayfayı yenilieyince bişey olmuyor
zirvemre44' Alıntı:hile onay yeri yok artık göremiyom eskiden yapıyodum artık çıkmıyo hile onay plzz helppp
cugga157' Alıntı:hep bir yerde duruyorz ççok kötü
hiç kımıldamıyor