Üye
RE: [WTS-WUS] Dword Vip Hack v6.9.2 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]
Süper Ötesi Bişe Bu Hack Dostum Galp
<3
Süper Ötesi Bişe Bu Hack Dostum Galp
erenelif123' Alıntı:abi tüm yorumlara baktım sizin tavsiyenizle ama bi türlü yazılar yeşil olmuor yardım edin herşeyi denedim yaw
anvor123' Alıntı:güncellemeden sonra menü gelmemeye başladı dün bakım vardı tamam ama bugünde mi var ?(ins'e basıyorum menüyü açmak için)
vodkarakkk' Alıntı:Bizde bir hata veriyor Loader açıyoruz ama Kırmızı yanıyor Sarı falan gelmiyor yazılar Hep kırmızı oluyor ******* basıyoruz hiç yeşil sarı veya başka bir renk gelmiyor Yardımcı olursanız sevinirim.
Arrow' Alıntı:vodkarakkk' Alıntı:Bizde bir hata veriyor Loader açıyoruz ama Kırmızı yanıyor Sarı falan gelmiyor yazılar Hep kırmızı oluyor ******* basıyoruz hiç yeşil sarı veya başka bir renk gelmiyor Yardımcı olursanız sevinirim.
tarayıcınızın google chrome olduğunun dan emin olunuz kardeşim hile sadece google chromede çalışır
vodkarakkk' Alıntı:Arrow' Alıntı:vodkarakkk' Alıntı:Bizde bir hata veriyor Loader açıyoruz ama Kırmızı yanıyor Sarı falan gelmiyor yazılar Hep kırmızı oluyor ******* basıyoruz hiç yeşil sarı veya başka bir renk gelmiyor Yardımcı olursanız sevinirim.
tarayıcınızın google chrome olduğunun dan emin olunuz kardeşim hile sadece google chromede çalışır
Kardeşim Konuşabileceğimiz bi yerden olsa olur mu Skype falan Yapamıyor arkadaş da yardım istiyoruz.