buraksss777' Alıntı:hackı deniyorum olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 9.1 hack önce sorunsuz çalışıyordu şimdi ise 9.2 aynı açtığım gibi hack yeşil oluor ama oyuunda menü gelmiyor :-( yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
buraksss777' Alıntı:heryolu denedim eksik yaptıgım hicbisey yok dll lerden tutun direkt x den reklam olayından kısacası a dan z ye hersey tam takır ama biş türlü oyunda menü gelmiyor!!!! hackı acar acmaz yeşil oluyor ama oyunda asla menü gelmiyor son kez yazıyorum yardım edicekmisiniz??????????
buraksss777' Alıntı:heryolu denedim eksik yaptıgım hicbisey yok dll lerden tutun direkt x den reklam olayından kısacası a dan z ye hersey tam takır ama biş türlü oyunda menü gelmiyor!!!! hackı acar acmaz yeşil oluyor ama oyunda asla menü gelmiyor son kez yazıyorum yardım edicekmisiniz??????????
şimdi dediginiz gibi yeni linkten indiriorum umarım bu sefer olur tesekkürler
Onur78' Alıntı:la yok r€klæmlar , r€klæmların oldgu yerler siyah veya beyaz napıcam
Arrow' Alıntı:Onur78' Alıntı:la yok r€klæmlar , r€klæmların oldgu yerler siyah veya beyaz napıcam
anasayfada konuların üstünde sağında bir sürü reklam var kardeşim nasıl yok
Onur78' Alıntı:Arrow' Alıntı:Onur78' Alıntı:la yok r€klæmlar , r€klæmların oldgu yerler siyah veya beyaz napıcam
anasayfada konuların üstünde sağında bir sürü reklam var kardeşim nasıl yok
abi başka şekilde olmuyo mu . dediğin yerleri biliyorumda o r€klæmların oldugu yerler siyah ve beyaz :/