123exel' Alıntı:abi videoda yapyıom olmuyor lütfen ayrıntılı anlatırmısın
abiler lütfen yardım edin reklam nasıl olacagını
OzgurBaba1' Alıntı:Probela' Alıntı:OzgurBaba1' Alıntı:Menü Gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim hilemi denehttp://memoryhackers.org/konu-31-05-2016-dovme-karakter-fake-altin-fake-rutbe-rapid-ve-38-ozellik.mh?action=lastpost
Benim Hilemi Dene Derken Sen mi Yaptın
Ahmet00' Alıntı:xonde dolarken Gogle açılıyor menu gelmiyor
2Nokta' Alıntı:arrow bende directx olmasına ragmen menü gelmiyor sorunun çözümünü atarmısın
MysticHacker' Alıntı:Abi hiç bir hile oyunda açılmıyo Insert'e basmama rağmen neden?
Teşekkür ederim abi. İnş olurArrow' Alıntı:MysticHacker' Alıntı:Abi hiç bir hile oyunda açılmıyo Insert'e basmama rağmen neden?
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]yeni link çıktı kardeşim onu indirmelisin indir kurulumu tamamla reklam sistemini geç sorun giderilecektir[/FONT]
Arrow' Alıntı:123exel' Alıntı:abi videoda yapyıom olmuyor lütfen ayrıntılı anlatırmısın
öcelikle taracınızın google chrome oldugundan emin olunuz sonra bu işleme başlayınız şimdi googleyi kapatın hileyi yönetici olarak çalıştırın çıkan pencereyi alta alın iki tane sayfa açılacak sonra hileye bakın sarı olmuşsa tekrar alta alın sonra sayfalardan birine girin anasayfadaki konuların üstündeki reklama tıklayın sizi yeni bir sayfaya atıcaktır işte o sayfadada konuların üstündeki reklama tıklayın f5 yapın sonra hileyi kapatıp tekrar açın yesil olucaktır kardeşim
aliirfan38' Alıntı:Arrow' Alıntı:123exel' Alıntı:abi videoda yapyıom olmuyor lütfen ayrıntılı anlatırmısın
öcelikle taracınızın google chrome oldugundan emin olunuz sonra bu işleme başlayınız şimdi googleyi kapatın hileyi yönetici olarak çalıştırın çıkan pencereyi alta alın iki tane sayfa açılacak sonra hileye bakın sarı olmuşsa tekrar alta alın sonra sayfalardan birine girin anasayfadaki konuların üstündeki reklama tıklayın sizi yeni bir sayfaya atıcaktır işte o sayfadada konuların üstündeki reklama tıklayın f5 yapın sonra hileyi kapatıp tekrar açın yesil olucaktır kardeşim
Bunu Yaptım yeşil yanıyo fakat oyuna giriyom menü geliyo lobi seçerken hata verip oyundan atıyor :blush:
![]()