Üye
RE: [WTS-WUS] Dword Vip Hack v6.9.2 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]
daha bakmadım abi hileye bi bakim
seviliyorsun abi :heart:
daha bakmadım abi hileye bi bakim
seviliyorsun abi :heart:
flexible111' Alıntı:hıleyı acıom sıteye gırınce sarı olmuyo yazılar
Frozenshade' Alıntı:kardeş yazılar yeşil oldu klasörü doğru seçtim joygame yaptım herşey doğru ama inject etmiyor
cyber123' Alıntı:wolftü'a yeni bir yama geldi hile fixlenecekmi? Sabah saat 8.00'de açılacakmış oyun.
soqia' Alıntı:hile fixlendi galiba oyuna giriyorum hata: şüpheli proramlar tespit edildi,diğer programları kapatarak oyunu tekrar açın diyo
Arrow' Alıntı:Frozenshade' Alıntı:kardeş yazılar yeşil oldu klasörü doğru seçtim joygame yaptım herşey doğru ama inject etmiyor
kardeşim ilk önce yeni link çıktı onu indirmelisin sonra setubu yönetici olarak çalıştır önüne bir ekran cıkacak o ekrandan joygame yi etkinlesştir daha sonra onun altında slect wolftü path tıkla orda wolfteamın artık nerde yüklüyse joygameye tıkla wolftü ts yi seçip kurulumu tamalayıp reklam sistemini geçip sorunsuz oynayabilirsiniz
Frozenshade' Alıntı:Arrow' Alıntı:Frozenshade' Alıntı:kardeş yazılar yeşil oldu klasörü doğru seçtim joygame yaptım herşey doğru ama inject etmiyor
kardeşim ilk önce yeni link çıktı onu indirmelisin sonra setubu yönetici olarak çalıştır önüne bir ekran cıkacak o ekrandan joygame yi etkinlesştir daha sonra onun altında slect wolftü path tıkla orda wolfteamın artık nerde yüklüyse joygameye tıkla wolftü ts yi seçip kurulumu tamalayıp reklam sistemini geçip sorunsuz oynayabilirsiniz
kardeş ben ztn öle yaptım Wait For acces memoryhackers.org
Checking your session
Checking your session bunu diyor yeşil oldu ama inject olmiyor