xxdavut' Alıntı:Abi Ben MemoyHackers Çok Seviyorum
kardesim oyun gitti bozuldu açamıyomhk112' Alıntı:hk112' Alıntı:Arrow' Alıntı:hk112' Alıntı:**Ben odaya girince oyundan atıyor bunun sebepi nedir? :huh:
joygame/wolftü ts/img nin içindeki cshell ve object lto dosyalarını sil sorun düzelir kardeşim
eyw![]()
![]()
![]()
sayende kardesm oyuna hiç giremiyom![]()
AnteqLix27' Alıntı:Güzelll
Cokk guzelll
[video=facebook][/video]sedatyldz23' Alıntı:[video=facebook]AnteqLix27' Alıntı:Güzelll[video=facebook]https://www.facebook.com/100002320997479/videos/1034726773281346/[/media]
Cokk guzelll
[/video]
windows 10 kullanıyorum dediklerinin aynısını yapıyorum 2 tane memoryhackers sayfası çıkıyor reklama tıklıyorum key geliyor sonra Checking your session deyip kalıyor ve f5 yapınca key gitmiyor sadece memoryhackers sayfasına tıklayınca sayfayı yeniliyor çözümünü bilen lütfen yardım etsin özeldende mesaj atabilirsiniz
[/video]
Soneruras2' Alıntı:security alert hatası alıyorum sureklı wolfu silip bidaha yukledım aynı hata devam ediyor hile kapandımı acaba? :/
Arrow' Alıntı:Soneruras2' Alıntı:security alert hatası alıyorum sureklı wolfu silip bidaha yukledım aynı hata devam ediyor hile kapandımı acaba? :/
hile kapanmadıda ts ye giderseniz gerekli arkadaslar size yardımcı olucaklardır
Soneruras2' Alıntı:Arrow' Alıntı:Soneruras2' Alıntı:security alert hatası alıyorum sureklı wolfu silip bidaha yukledım aynı hata devam ediyor hile kapandımı acaba? :/
hile kapanmadıda ts ye giderseniz gerekli arkadaslar size yardımcı olucaklardır
ts de anlayan biri yok wolfteamı silip yukledm bişe yoktu hileyi açtıgımda hata veriyo