Üye
RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.3 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]
abi hile çok güzel
abi hile çok güzel
cemalkurt500' Alıntı:.HAHAHAHAHAHAHAHAHA
hile çalışmıyorhackerr' Alıntı:Millet bu çozum oyuna girerken kapananlar için.Oncelikle memoryhackersı aç.Ondan sonra mh loaderi yonetici olarak aç.Neyse oyuna girrdiinizde ilk olarak ogreticiye girin.Girdiğinizde biraz takılın .Ardından oyuna girin.Sorunsuz bi şekilde oldu bende
Leawh' Alıntı:SİZİN BEN REKLAM SİSTEMİNİZİ ******* *** ÇOCUKLARI SIRF PARA KAZANMAK İÇİN YAPTIĞINIZ SİSTEMİ ******* HERŞEYİ DOĞRU YAPTIĞIM HALDE WAİT FOR ACCES MEMORYHACKERS DİYO AMINA KODUĞUMUN ALAGAVATLARI
umtex4542' Alıntı:hile çalışmıyorhackerr' Alıntı:Millet bu çozum oyuna girerken kapananlar için.Oncelikle memoryhackersı aç.Ondan sonra mh loaderi yonetici olarak aç.Neyse oyuna girrdiinizde ilk olarak ogreticiye girin.Girdiğinizde biraz takılın .Ardından oyuna girin.Sorunsuz bi şekilde oldu bende
Bu Sorun Bildiğim Kadarıyla Ram İle Alakalı Kardeş Bilip Bilmeden Dword Hack i MemoryHackers sitesini Kötüleme.anqel609' Alıntı:Kardeş Bidaha memory hackers Sitesi ve Hilesini indirmeyin.... ikide bir bilgisayar kapanıyo. 5 dk da bir...hileyi indirdiğimden beri....bune ya çözümü bilen varsa sölesin...
sahruh99' Alıntı:alınmayn ama herşeyi para için yapıonuz :/
illegalgaming' Alıntı:fhghfghfghgfsdsdfsdfddf dfgdfghdgfdhsfghf
slmgoko' Alıntı:Belki benim önerilerim dikkate alınmaz ama ben genede söylemek istiyorum. Real envantere karakterler ve imkanı varsa şöyle dövme, pençe, slot, g.kullanıcı gibi özellikler eklenebilirmi acaba ? Tamam karakter hack var ama sınırlı sayıdalar ve çoğu karakterde kafası yarım olduğu için belli oluyor. Mesela slot çok iyi olur iki tane silah kullanmak için.