Depo Wolftü Hile Dword Vip Hack v8.1 [Kill+Kick+Real Inventory + Godmode + Bone Esp]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.3 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]

hileyi güncelleyin oyuna girmeden atıyo

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

abi aerianın loader de sorun var yazılar hep kırmızı oluyor sarı olmuyo checking your sessıon diyor ole kalıyo deısmıyo nasıl düzelticem yardım edın

Üye
10 HİZMET YILI

KARDEŞİM HİLE OLMUYOR YÖNETİCİ OLARAK AÇIYOM MHLoader İ 2 SEKME ÇIKIYO AMA 5 SN İÇİN DE TARAYICI KAPANIYOR HANİ HİLE Bİ TÜRLÜ AKTİFLEŞMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
*ARKADAŞIN BİRİ 2 SEKMEDEN BİRİNİ ALIPAŞAĞI YUKARI OYNATIN OLUR DEMİŞTİ DÜN YAPTIM OLDU AMA BU GÜN O DA OLMUYOR

Üye
10 HİZMET YILI

Ellerinize Sağlık İyiki Sizler Varsınız..

Üye
10 HİZMET YILI

berdo42010' Alıntı:
abi aerianın loader de sorun var  yazılar hep kırmızı oluyor sarı olmuyo checking your sessıon diyor ole kalıyo deısmıyo nasıl düzelticem yardım edın

Bendede Aynı Sorun Var  :(
4l06RQ.gif

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI

Osman123123' Alıntı:
slmgoko' Alıntı:
Belki benim önerilerim dikkate alınmaz ama ben genede söylemek istiyorum. Real envantere karakterler ve imkanı varsa şöyle dövme, pençe, slot, g.kullanıcı gibi özellikler eklenebilirmi acaba ? Tamam karakter hack var ama sınırlı sayıdalar ve çoğu karakterde kafası yarım olduğu için belli oluyor. Mesela slot çok iyi olur iki tane silah kullanmak için.

1 .
Tabancanın Yerine Silah Koyarsan Slot Olur :D

2 . Karakterlerin Hepsinin Kafası Yarım Bazısı Deil :D

3 . Real envantere karakterler ve imkanı varsa şöyle dövme vb. Şu anlık Yok Ama En Yakın Zamanda Bu Özelliklerde Gelir :)
R3QjoY.gif

Eyvallah yorumun için  :D O zaman şey sorayım böyle kafası yarım olduğunu belli etmeyecek hangi karakter var? Rashid lerde belli olmuyor şapkası olduğu içinde ondan da sıkıldım artık kullan kullan  :)

ali456789

A

sayfada reklam yok

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI

Deneyelim abi :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI

hll iyi olmuş saolun

Üye
10 HİZMET YILI

Osman123123' Alıntı:
turker71' Alıntı:
sahruh99' Alıntı:
alınmayn ama herşeyi para için yapıonuz 
Ne yapsın adamlar senin gibi orosbu cocuklarına beleş hilemi versin şerefsiz adamlara laf ediyo bir de alınmayın diyo lan mal adamlar senin için gece gunduz cabalıyo hile cıkarıyo bir karsılıgı olmasın mı ( beyler bana ban atabilirsniz isterseniz ıp ban atın ama helal olsun adamsınız siz eyvallah ciddiyim kufrettigim için ıp ban atabilisiniz amabunun gibilere ben kufrederim ban atsanızda zoruma gitmez bu zamana kadar hilenizi kullandım allah razı olsun .... ) sıra sana geldi sahruh99 sende *** para için bana satmadın mı ?

Kardeş Bu Cümleyi Küfür Etmedende Yazabilirdin  :dodgy:  Ama Dwod Hack i savunduğun İçin Teşkkürler  :exclamation:

Ne biliyim sovesm geldi :))

ramboxxx' Alıntı:
KARDEŞİM HİLE OLMUYOR YÖNETİCİ OLARAK AÇIYOM MHLoader İ 2 SEKME ÇIKIYO AMA 5 SN İÇİN DE TARAYICI KAPANIYOR HANİ HİLE Bİ TÜRLÜ AKTİFLEŞMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
*ARKADAŞIN BİRİ 2 SEKMEDEN BİRİNİ ALIPAŞAĞI YUKARI OYNATIN OLUR DEMİŞTİ DÜN YAPTIM OLDU AMA BU GÜN O DA OLMUYOR

Kardeşim Yonetyici olarak calıstırır calıstırmaz yukarıdaki linke ( memoryhackers.org ) a tıkla enter yap kendi kendine kapandıktan sonra yazılar yeşil olacaktır! Olmassa 3-4 kere dene kesin çozum  :exclamation: O da olmassa google chorme ac acık kalsın ondan sonra hileyi yonetici olarak çalıştır Olmassa onu da 3-4 defa dene kesin olacaktır :) :) :)

ramboxxx' Alıntı:

Kardeşim Yonetyici olarak calıstırır calıstırmaz yukarıdaki linke ( memoryhackers.org ) a tıkla enter yap kendi kendine kapandıktan sonra yazılar yeşil olacaktır! Olmassa 3-4 kere dene kesin çozum  :exclamation: O da olmassa google chorme ac acık kalsın ondan sonra hileyi yonetici olarak çalıştır Olmassa onu da 3-4 defa dene kesin olacaktır :) :) :)

arcax004

A

Axe' Alıntı:
prox004' Alıntı:

gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.

Abi ben hileyi açıyorum reklamlara tıklıyorum reklama tıkladığım halde yeşil renk olmuyor google chrome varsayılan tarayıcı neden olmuyor cevaplarsan sevinirim abi :) :s :mad:

Üye
10 HİZMET YILI

EYW YEGEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Üye
10 HİZMET YILI

MHLoaderTR.exe acarken silinyor kendi kendine

vayvay

V

dkaslndaslşdnhalskdhlşsakhdaislkdass

Üye
10 HİZMET YILI

asdkljadgmönmgdfngmsngsmdngmgndfmögnsdfmödfgnsdmöçgnsdmögnsdfmöçgsdf

cinargame385

C

Beyler Ben Reklama Tıklıyom Sarıda kalıyo Neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...