RedQing' Alıntı:ADAMSIN <3
berdo42010' Alıntı:abi aerianın loader de sorun var yazılar hep kırmızı oluyor sarı olmuyo checking your sessıon diyor ole kalıyo deısmıyo nasıl düzelticem yardım edın
jarvan4545' Alıntı:ustaaaa çagre bul sunaaa
salih123s' Alıntı:jarvan4545' Alıntı:ustaaaa çagre bul sunaaa
TeamWiewer Gel Yapim
Osman123123' Alıntı:slmgoko' Alıntı:Belki benim önerilerim dikkate alınmaz ama ben genede söylemek istiyorum. Real envantere karakterler ve imkanı varsa şöyle dövme, pençe, slot, g.kullanıcı gibi özellikler eklenebilirmi acaba ? Tamam karakter hack var ama sınırlı sayıdalar ve çoğu karakterde kafası yarım olduğu için belli oluyor. Mesela slot çok iyi olur iki tane silah kullanmak için.
1 . Tabancanın Yerine Silah Koyarsan Slot Olur
2 . Karakterlerin Hepsinin Kafası Yarım Bazısı Deil
3 . Real envantere karakterler ve imkanı varsa şöyle dövme vb. Şu anlık Yok Ama En Yakın Zamanda Bu Özelliklerde Gelir
![]()
Osman123123' Alıntı:turker71' Alıntı:Ne yapsın adamlar senin gibi orosbu cocuklarına beleş hilemi versin şerefsiz adamlara laf ediyo bir de alınmayın diyo lan mal adamlar senin için gece gunduz cabalıyo hile cıkarıyo bir karsılıgı olmasın mı ( beyler bana ban atabilirsniz isterseniz ıp ban atın ama helal olsun adamsınız siz eyvallah ciddiyim kufrettigim için ıp ban atabilisiniz amabunun gibilere ben kufrederim ban atsanızda zoruma gitmez bu zamana kadar hilenizi kullandım allah razı olsun .... ) sıra sana geldi sahruh99 sende *** para için bana satmadın mı ?sahruh99' Alıntı:alınmayn ama herşeyi para için yapıonuz
Kardeş Bu Cümleyi Küfür Etmedende Yazabilirdin :dodgy: Ama Dwod Hack i savunduğun İçin Teşkkürler :exclamation:
ramboxxx' Alıntı:KARDEŞİM HİLE OLMUYOR YÖNETİCİ OLARAK AÇIYOM MHLoader İ 2 SEKME ÇIKIYO AMA 5 SN İÇİN DE TARAYICI KAPANIYOR HANİ HİLE Bİ TÜRLÜ AKTİFLEŞMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
*ARKADAŞIN BİRİ 2 SEKMEDEN BİRİNİ ALIPAŞAĞI YUKARI OYNATIN OLUR DEMİŞTİ DÜN YAPTIM OLDU AMA BU GÜN O DA OLMUYOR
ramboxxx' Alıntı:KARDEŞİM HİLE OLMUYOR YÖNETİCİ OLARAK AÇIYOM MHLoader İ 2 SEKME ÇIKIYO AMA 5 SN İÇİN DE TARAYICI KAPANIYOR HANİ HİLE Bİ TÜRLÜ AKTİFLEŞMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
*ARKADAŞIN BİRİ 2 SEKMEDEN BİRİNİ ALIPAŞAĞI YUKARI OYNATIN OLUR DEMİŞTİ DÜN YAPTIM OLDU AMA BU GÜN O DA OLMUYOR
prox004' Alıntı:Deneyelim abi![]()
Axe' Alıntı:prox004' Alıntı:Deneyelim abi![]()
gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.