RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.3 [Godmode + GhostMaster+1Hit+BombKill]
kardeşim olmuyo işte chrome açıldığı gibi kapanıyo :-/
:huh:
şuan açık mısın kardeşimsalih123s' Alıntı:jarvan4545' Alıntı:ustaaaa çagre bul sunaaa
TeamWiewer Gel Yapim
turker71' Alıntı:Osman123123' Alıntı:turker71' Alıntı:Ne yapsın adamlar senin gibi orosbu cocuklarına beleş hilemi versin şerefsiz adamlara laf ediyo bir de alınmayın diyo lan mal adamlar senin için gece gunduz cabalıyo hile cıkarıyo bir karsılıgı olmasın mı ( beyler bana ban atabilirsniz isterseniz ıp ban atın ama helal olsun adamsınız siz eyvallah ciddiyim kufrettigim için ıp ban atabilisiniz amabunun gibilere ben kufrederim ban atsanızda zoruma gitmez bu zamana kadar hilenizi kullandım allah razı olsun .... ) sıra sana geldi sahruh99 sende *** para için bana satmadın mı ?sahruh99' Alıntı:alınmayn ama herşeyi para için yapıonuz
Kardeş Bu Cümleyi Küfür Etmedende Yazabilirdin :dodgy: Ama Dwod Hack i savunduğun İçin Teşkkürler :exclamation:
Ne biliyim sovesm geldi)
ramboxxx' Alıntı:KARDEŞİM HİLE OLMUYOR YÖNETİCİ OLARAK AÇIYOM MHLoader İ 2 SEKME ÇIKIYO AMA 5 SN İÇİN DE TARAYICI KAPANIYOR HANİ HİLE Bİ TÜRLÜ AKTİFLEŞMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
*ARKADAŞIN BİRİ 2 SEKMEDEN BİRİNİ ALIPAŞAĞI YUKARI OYNATIN OLUR DEMİŞTİ DÜN YAPTIM OLDU AMA BU GÜN O DA OLMUYOR
Kardeşim Yonetyici olarak calıstırır calıstırmaz yukarıdaki linke ( memoryhackers.org ) a tıkla enter yap kendi kendine kapandıktan sonra yazılar yeşil olacaktır! Olmassa 3-4 kere dene kesin çozum :exclamation: O da olmassa google chorme ac acık kalsın ondan sonra hileyi yonetici olarak çalıştır Olmassa onu da 3-4 defa dene kesin olacaktır![]()
![]()
ramboxxx' Alıntı:KARDEŞİM HİLE OLMUYOR YÖNETİCİ OLARAK AÇIYOM MHLoader İ 2 SEKME ÇIKIYO AMA 5 SN İÇİN DE TARAYICI KAPANIYOR HANİ HİLE Bİ TÜRLÜ AKTİFLEŞMİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
*ARKADAŞIN BİRİ 2 SEKMEDEN BİRİNİ ALIPAŞAĞI YUKARI OYNATIN OLUR DEMİŞTİ DÜN YAPTIM OLDU AMA BU GÜN O DA OLMUYOR
Kardeşim Yonetyici olarak calıstırır calıstırmaz yukarıdaki linke ( memoryhackers.org ) a tıkla enter yap kendi kendine kapandıktan sonra yazılar yeşil olacaktır! Olmassa 3-4 kere dene kesin çozum :exclamation: O da olmassa google chorme ac acık kalsın ondan sonra hileyi yonetici olarak çalıştır Olmassa onu da 3-4 defa dene kesin olacaktır![]()
![]()
![]()
kardeşim olmuyo işte chrome açıldığı gibi kapanıyo :-/