fatih7863' Alıntı:Ya Sadece Karakter Hilesi Yaparmısın Lütfen Ama Sadece Karakterrr![]()
karakılıc' Alıntı:bidaha kurup bilgisayar resetleyince çalışırmı yani ??
koykot123' Alıntı:Wolfteami Doğru yeremi KkurdumMarjinalreyiz' Alıntı:Kardeş directx 11 indirdim ama yine he mmenü açılmıyor hemde oyunda herhangi bir sunucuya girince atıyor LOG diye
olmadıkoykot123' Alıntı:Hsyn38' Alıntı:Hile Fix Yedi Heralde Yeşil Oluyor Oyuna Giriyorum Hile Acılmıyor.
FİX YEMEDİ DİRECXTİ 11 İNDİR KUR BİLGİSAYARINI YENİDEN BAŞLAT OLCAK
hacck' Alıntı:ya menü geliyordu ama şimdi gelmiyor![]()
sener.uzun' Alıntı:BEYLER BU KADAR INSAN DWORDU TAKIP EDIYONUZMU LA HILE SUAN DEVREDISI FIX FELAN YOK ? LOGDA MENU GELMEME SORUNU FELAN TARTISMAYIN BEYLER HILE GUNCELLENIYOR !!![]()
hasan19074312' Alıntı:abi acıyorum hıleyı windows 10 a gore acıyorum ama yazılar hep kırmızı neden
ana sayfadaki herhangi bir reklama tıkla cs go strong vb şeyler oluyor tıkla onlara sonra yeni bir memoryhackers.org sayfası açılacak o sayfa açıldımı chromeyi kapatabilirsin yeşil olur.bu arada hack şu anda kapalı replersen sevinirimberkankosards' Alıntı:abi sorununu cozemiyom acil yardım sarı oluyo sayfayı f5 yapıyorum ama yeşil olmuyo lutfen yardım![]()
berkankosards' Alıntı:abi sorununu cozemiyom acil yardım sarı oluyo sayfayı f5 yapıyorum ama yeşil olmuyo lutfen yardım![]()