Emirhan1221' Alıntı:s.a beyler oyuna giriyo kamp seçerken log hatası geliyo ne yapmalıyım?
liydhass' Alıntı:SaladinNeo55' Alıntı:Abi Artık lütfen envanter hack e slot ekleyin nolurrr! sizi seviyorum baybayın :heart: :heart: XD![]()
![]()
Hile'de zaten envanter hack mevcut tabanca yerine baska silahlarda ekleyebilirsin![]()
dalding' Alıntı:nader11ndu bakarmısın ?
bende hileyi indirdim işlemini tamamladım yeşil oldu sayılar oyuna giriş yaptım ama oyun gelmedi ? oyundan attı
SaladinNeo55' Alıntı:Ban yedim![]()
liydhass' Alıntı:SaladinNeo55' Alıntı:Abi Artık lütfen envanter hack e slot ekleyin nolurrr! sizi seviyorum baybayın :heart: :heart: XD![]()
![]()
Hile'de zaten envanter hack mevcut tabanca yerine baska silahlarda ekleyebilirsin![]()
ben envanter hackin içindeki 1. slotta mesala 1 silah var ona 2 tane silah koyuyoz anladınmı bu arada indirme çünkü ip ban yedim
dalding' Alıntı:nader11ndu bakarmısın ?
bende hileyi indirdim işlemini tamamladım yeşil oldu sayılar oyuna giriş yaptım ama oyun gelmedi ? oyundan attı
banmı yedin bendede oldu ban yediniz yazıo:exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: