faxsavas08
F
RE: [Joygame] Dword Vip Hack v6.9.9.4 [GhostMaster+Godmode + RealHP + EspBox + HealthBar]
çok iyi teşekkürler
çok iyi teşekkürler
veledim2004' Alıntı:eray123asd' Alıntı:Bende 2 defa Format Attırtım![]()
![]()
Birde Baktım Hile Fix![]()
sa kardeşim o log silme kısmını anlayamadım yaptıysan anlatabilir misin kardeşim?
TechMechanic' Alıntı:Adamın Dibisiniz Eyvallahhh
sa kardeşim o log silme kısmını anlayamadım yaptıysan anlatabilir misin kardeşim?
eray123asd' Alıntı:veledim2004' Alıntı:eray123asd' Alıntı:Bende 2 defa Format Attırtım![]()
![]()
Birde Baktım Hile Fix![]()
TechMechanic' Alıntı:Adamın Dibisiniz Eyvallahhh
Kardes log u silme silersen client hatası verır Artık Acılıyo zaten Olmassa Eyer Girdiginde Hemen alta al :Rep
ser1serdar' Alıntı:Log Hatasıııııııı Her yerde
gokhan72' Alıntı:#MorpHeus' Alıntı:#Spam kontrol
bende spam olmaz olamaz bız haın serefsız degılız sıtemıze zarar verelım gercı anlamamda ama olsun bızım nıyetımız bu delıkanlı olmak mert durust saygılı sevgı ıcersınde olmak onemlı bırde bır sıkıntı soz konusu yardımcı olabılırmısın kardesım bana senı sureklı rahatsız edıyoruz abının kusuruna bakma anlamıyorum pek o yuzden saygılar............SELAM KARDESIM herseyden tesekkur ederım elıne yuregıne sana sağlık....iyi kı varsın....ancak benım ısletım sıstemı wın10 hıle sureklı log hatası verıyor hersey normal hack cıkıyor oyun ıcınde ancak oyun sunucusu sectıkten kısa sure sonra oyundan atıp log hatası verıyor yanı XCODE yakalıyor hackı daha once hıcbırınde boyle bır sorunla karsılasmadım XCODE log dosyasını sılın demıssınız ancak benım JOYGAME klasoru ıcnde oyle bır log dosyası yok sadece XCODE bır dosya var onun ıcındekılerı sıldım mıde hata verıyor oyun tekrar yukleyınce o dosyaları duzelıyor defalarca kerede ındırıp denedım hackı hep aynı hatayı verıyor sorun ne olabılır yardımcı olabılırmısın bana kardesım...saygılar.....
Suanda herkeste oyle istersen Sana Baska hile werim idarelik