Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depowolftü Hile [Joygame] Dword Lite v3.0 [-RealEnvanter-EspBox-HealthBar-Aim]
RE: [Joygame] wolftü Dword Lite v3.0 [RealCharacter-RealEnvanter-EspBox-HealthBar-Aim]
Lan Wolf Ability 5x olmuş acabağa ne geldi yaa çok merak ettim bu arada herkez için yararlı birşey paylaşacağım eğer log yiyorsanız log hatanızı google hesabınızdan yani log dosyasını [email protected] miydi neydi ona gönderin eğer sebep olarak hileyi gösteriyorsa hileyi bir flash belleğe atın ve flashı şifreleyin yani şifre koyun ben 1 aydır fln öyle kullandım sonra masaüstüne attım fln şimdi algılamıyor hileyi ha belki şeeydende olabilir başlat tuşu ile (bilgisayarı başlat tuşu değil) 'r' tuşuna basın ve çıkan yere prefetch yazın ve açılan yerde agrobust diye bir dosya göreceksiniz onu sağ tıklatıp birlikte aça basın eğer birlikte aç yok ise direk dosyayı açın ve alttakini seçin ve işte açın onu metin belgesi ile ve f3 e basın hilenizin ilk 5 harfini fln yazın işte aşşağı yı seçin ve arayın işte eğer bulur ise o hile ismini exe si ile birlikte silin tabi 2-3 tane olabilir hile adından