Öyle değil kodlarken name esp kodluyorum. On kodu çalışıyor ama Off kodunu kodladığımda çalışmıyor bunun çözümü tam olarak ne anlayamadımgörev yöneticinden kapat olur
NASIL KODYALACAĞIM YARDIM ETsen yanlış kodlamıssın
Timer e eklediysen sürekli tekrar eder on kodunu of kodunu yazarken timer.stop yapÖncelikle Merhabalar;
Arkadaşlar ben wolftü de hile kodlarken name esp off kodunu yapıştırdım falan düzelttim. Oyunda Kapattığımda hala açık gözüküyor. Ne yapmalıyım.
ACİLL LÜTFEN(
Deneyeceğim Saol DostumTimer e eklediysen sürekli tekrar eder on kodunu of kodunu yazarken timer.stop yap
Tam şöyle yapsan olur timere kodlama name espyi checkboxa şöyle yazÖncelikle Merhabalar;
Arkadaşlar ben wolftü de hile kodlarken name esp off kodunu yapıştırdım falan düzelttim. Oyunda Kapattığımda hala açık gözüküyor. Ne yapmalıyım.
ACİLL LÜTFEN(
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TUTTUĞUN ALTIN OLSUN SAOL <33bak şimdi chexboa bu kodları yapıştıracaksın
On Error Resume Next
If CheckBox2.Checked = True Then
Timer4.Start()
WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H3A3DC4 , "2268606836")'Name Esp Red On
End If
If CheckBox2.Checked = False Then
Timer4.Stop()
WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H3A3DC4 , "2268606837")'Name Esp Of
End If
sonra 1 tane timer ekliceksin enabled true olacak ınterval 1 olacak modifiers i puplic yapacaksın sonra timere şu kodu yazacaksın
On Error Resume Next
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
bişiy deil kardeşimALLAH SENDEN RAZI OLSUN TUTTUĞUN ALTIN OLSUN SAOL <33
pardon benim yaptığımı yap o daha kolayALLAH SENDEN RAZI OLSUN TUTTUĞUN ALTIN OLSUN SAOL <33
kardeş boşuna uğraşma benim paylaştığıma bak bittiÖncelikle Merhabalar;
ACİLL LÜTFEN(
zorlama değil seninkinden kat kat daha kolayadamı daha niye zorluyorsun ?
ayn <3hangisini beğenirse onu yapsın tartışmayalım![]()
If CheckBox1.Checked = True Then
//Buraya on pointeri girilcek
End ıf
If CheckBox1.Checked = False Then
//Buraya off pointer girilcek
End ıf