Wolftü Hilesi Hata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. Reborn hack açıyorum şifremi yazıp entere basıyorum fakat oyun açıldığı an ClientFXDB hatası alıyorum. Nedeni nedir ve çözümü nedir ? Bu sorun hiç gitmedi. Acil yardımlarınızı bekliyorum. :(

Üye
8 HİZMET YILI
Daha önce bu konu açıldı orada nasıl yapılacağını yazdım istersen kontrol et. DM atmana gerek yok bunun için oradakileri yapman yeterli :))

Üye
8 HİZMET YILI
O zaman oyunu en baştan silip yeniden yükleyeceksin hileyi de aynı şekilde. 3GB olarak yüklemelisin ama her şeyi tamamen sildiğinden emin olmalısın.

Üye
8 HİZMET YILI
O zaman bir şeyi eksik ya da yanlış yapıyorsundur. Bunun başka bir çözümü yok benim bildiğim kadarıyla. Yakında video olarak da burada yayınlayabilirim izin veriliyorsa

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
O Hatanın Net Bi Cözümü Yok O Konudakileri Yaptıysan Hatan Giderilmediyse Gecmis Olsun

Üye
8 HİZMET YILI
Ben 1 hafta uğraştıktan sonra hatayı anlayıp arkadaşımın yardımıyla çözdüm. Bende çözüldü umarım sizde de işe yarar arkadaşlar. Format da atabilirsin bilgisayarına belki başka bir sorun vardır bilgisayardan kaynaklı. Kolay gelsin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...