Seçkin Üye
yorumlar da siliniyor malesefaynen hacı 3 yıldır üyeyim hiç faydasını görmedim .!
kardeşim yüzsüslük ile alakası yok spam atmasam bile yaptigim yorumlar siliniyor asırı bilgi ve boş konu kirliliği var cunku insanların amaci ben dahil yorum yapıp rank kasmak ama buna cozum oneri dedim sen yüzsüzluk diyorsun once dedigimi anla bi.Bu konu ve mesajlarda tıpkı diğer açılan 500 konu gibi kapatılacak böyle ölmüş oyuncusu bile olmayan bir oyuna hile yapılmaz normalde ama adminler uğraşıp yaptı ve bu iyliğe rağmen hala bu tür konular açılıyor şuan wolftü için paralı hile bile bulamazken bu biraz yüssüzlük
hocam yazdiğim yorumlar siliniyor ne yapayım ben daha hile için teşekkur ederim ama kullanamadiktan sonra pek bir şey fark etmiyor kiaynen hacı 3 yıldır üyeyim hiç faydasını görmedim .!
Post automatically merged:
kardeşim yüzsüslük ile alakası yok spam atmasam bile yaptigim yorumlar siliniyor asırı bilgi ve boş konu kirliliği var cunku insanların amaci ben dahil yorum yapıp rank kasmak ama buna cozum oneri dedim sen yüzsüzluk diyorsun once dedigimi anla bi.
spam atmasan 2-3 gününü alır sadece öneriki konularına bile yazsan kasarsın konu kasmak için klonu kasanların boş konularına yaz ama spam atma banlanırsın
dssfsd
f
laaaaaaaa
galiba oyle olacak hocam bir de ağır çalısıyorum1 ay sonra 300 mesaj yaparsın ancak
Şükür anlaşıldım 100 yorum mantıklıKatılıyorum. 100 yoruma düşürülse bence ideal olur, hileyi kullanamadıktan sonra bir faydası olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?