Wolftu Hilesi Seçkin üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sevgili yonetıcıler ve sevgılı kardeşlerim uzun zamandir bu hileyi beklioyrum ama 300 yorum olmuyor işten gücten fırsat bulamıyoruz Yoneticiler bir kolaylık sağlayamaz mi ya da başka bir çözüm ?

Görüşlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum.

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
spam atmasan 2-3 gününü alır sadece öneriki konularına bile yazsan kasarsın konu kasmak için klonu kasanların boş konularına yaz ama spam atma banlanırsın

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu konu ve mesajlarda tıpkı diğer açılan 500 konu gibi kapatılacak böyle ölmüş oyuncusu bile olmayan bir oyuna hile yapılmaz normalde ama adminler uğraşıp yaptı ve bu iyliğe rağmen hala bu tür konular açılıyor şuan wolftü için paralı hile bile bulamazken bu biraz yüssüzlük

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu konu ve mesajlarda tıpkı diğer açılan 500 konu gibi kapatılacak böyle ölmüş oyuncusu bile olmayan bir oyuna hile yapılmaz normalde ama adminler uğraşıp yaptı ve bu iyliğe rağmen hala bu tür konular açılıyor şuan wolftü için paralı hile bile bulamazken bu biraz yüssüzlük
kardeşim yüzsüslük ile alakası yok spam atmasam bile yaptigim yorumlar siliniyor asırı bilgi ve boş konu kirliliği var cunku insanların amaci ben dahil yorum yapıp rank kasmak ama buna cozum oneri dedim sen yüzsüzluk diyorsun once dedigimi anla bi.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aynen hacı 3 yıldır üyeyim hiç faydasını görmedim .!
Post automatically merged:

kardeşim yüzsüslük ile alakası yok spam atmasam bile yaptigim yorumlar siliniyor asırı bilgi ve boş konu kirliliği var cunku insanların amaci ben dahil yorum yapıp rank kasmak ama buna cozum oneri dedim sen yüzsüzluk diyorsun once dedigimi anla bi.

spam atmasan 2-3 gününü alır sadece öneriki konularına bile yazsan kasarsın konu kasmak için klonu kasanların boş konularına yaz ama spam atma banlanırsın

dssfsd
f

laaaaaaaa
hocam yazdiğim yorumlar siliniyor ne yapayım ben daha hile için teşekkur ederim ama kullanamadiktan sonra pek bir şey fark etmiyor ki

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
300 yorum idealdir emek verelim biraz

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
benimde amacım bu kanka inşalah olacak bu wolftem hilesi

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu konu yeterince tartışıldı. İnsanlar burada emek vererek yorum yapıyor ve hileye erişiyor. İşten ziyade emek vermeniz gerek yapılabilecek bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...