2 Şub 2017 #1 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Beyler canım sıkılıyodu ımg klasörüyle oynadım baya bi sıkıntı çıkarttı wolftü Img Klasörünü Atarmınsz?
Beyler canım sıkılıyodu ımg klasörüyle oynadım baya bi sıkıntı çıkarttı wolftü Img Klasörünü Atarmınsz?
2 Şub 2017 #2 NightShoot N CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ Uzman Üye Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 217 Tepki puanı 26 Ödüller 7 9 HİZMET YILI img klasorunu bendee bilmiyorum aynen ya yardım edebılrmısınız ama gerek kalmaz belkı CrySpawner' Alıntı: Beyler canım sıkılıyodu ımg klasörüyle oynadım baya bi sıkıntı çıkarttı wolftü Img Klasörünü Atarmınsz? sen avatarı nasıl yaptın acaba bı yardım Genişletmek için tıklayın ...
img klasorunu bendee bilmiyorum aynen ya yardım edebılrmısınız ama gerek kalmaz belkı CrySpawner' Alıntı: Beyler canım sıkılıyodu ımg klasörüyle oynadım baya bi sıkıntı çıkarttı wolftü Img Klasörünü Atarmınsz? sen avatarı nasıl yaptın acaba bı yardım Genişletmek için tıklayın ...