home tuşuyla mı çalışıyor kullandın mı senHome tuşunuda dene
tam ekran olmuyorknk aslında çözümü çok basit sen hileyi enjekte ettiğinde oyun tam ekran oluyor değilmi bendede gözükmüodu hile öyle ancak ekran kartı ayarlarında ölçeklendirmeyi bulup tam panel den çıkarırsan sorunun çözüldüğünü göreceksin iyi günler dilerim
o halde menü gelmiyorsa directx sdk dosyasını indir link atardımda yasaktır filan google a yazarsan bulursun zaten Microsoftun sitesindetam ekran olmuyor
var dostum ben gordumwolftü hilesi kulllanıyorum ama hep düz kurt oluyor karakter yok mu hilede ben mi rastlayamadım özel versiyon bari olsaydı ben kurtla oynamayı seviyordum
Bende oluyodu ama fix yemiş olabilir düzeltirler onuwolftü hilesi kulllanıyorum ama hep düz kurt oluyor karakter yok mu hilede ben mi rastlayamadım özel versiyon bari olsaydı ben kurtla oynamayı seviyordum
hala çalışıyor yanlış bişey yapıyo olablrsnzkanka bende sıkıntısız çalışıyordu dün
valla ben daha yenı kurmaaya basladımArkadaşlar Serious sam çalışmıyor bende bir yardımcı olacak varsa çok ama çok sevinirim
denicem inşşalah olur yaabende çalışmıyor basıyorum açılmıyor üst üste basıncada oyun donuyordu
valla ben daha yenı kurmaaya basladım
Post automatically merged:
denicem inşşalah olur yaa
çok ozeliigi vamı acabaVar özelliklerde kardeşim iyi incele