TEK TABANCA
Uzman Üye
Selamın Aleyküm Gençler Öncelikle Şuandan Bahsedeyim Oyuna İlk Olarak Yan Çarınızla Girin Oynayın Ban Yemiyosanız Kendi Hesabınızla Girebilirsiniz Herhangibi Olacak Aksi Durumda Sorumlu Değilimdir Herkez Bunu Bilerek İndirsin İlk Olarak kamp yerinde anti ahh ve anti ahhx2 açmayı unutmayın ban yersiniz

OYUNA GİRERKEN HİÇ Bİ ŞEKİLDE MENÜYE ELLEMEYİNİZ Çalışmayı durdurdu hatası verir

*İlk Olarark Rardan Loaderimizi Masaüstüne Atalım
*Loaderimizi Yönetici Olarak Çalıştıralım Gelen msgleri Tamam Demeniz Yeterlidir
*Loader Açıldıktan Sonra Wolfteama Giriş Yapabilirsiniz Mneü Otamtik Olarak Oyuna İnject Olacaktır

*Rapid Fire
*Name Esp
*Sınırsız Mermi
*CrossHair [Biraz Sıkıntı Vardır]
*Tek Atma
*No Recoil
*No Spread
*NoFallDamge
*Takla
*No Wepaon Sp
*TeamKill
*WolfAbility
*AlwaysHeadShoot
*Speed Hack
*Anti Ahh
*Anti Ahh x2
*Ölümsüzlük
*YP Booster
*AimBot[Hile Durum Yyazıyor Düzeltmeyi unuttum]

Gençler Hile Özelliklerini Oyunda Açınız Oyun Biterken Kapatın Kapatmayı Unutursanız Diğer El Hepisini Kapa Aç Yaparsanız Aktif Olacaktır

İndirme Linki :
Virüs Total :
Samet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Bu Konuda Bana Yardım Ettiği İçin
Kral Adamdır .
Gençler Hatam Varsa Söylersiniz Veya Eklenmesini İstediğiniz Bişey Varsa Allah a Emanet Olun
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
OYUNA GİRERKEN HİÇ Bİ ŞEKİLDE MENÜYE ELLEMEYİNİZ Çalışmayı durdurdu hatası verir
*İlk Olarark Rardan Loaderimizi Masaüstüne Atalım
*Loaderimizi Yönetici Olarak Çalıştıralım Gelen msgleri Tamam Demeniz Yeterlidir
*Loader Açıldıktan Sonra Wolfteama Giriş Yapabilirsiniz Mneü Otamtik Olarak Oyuna İnject Olacaktır
*Rapid Fire
*Name Esp
*Sınırsız Mermi
*CrossHair [Biraz Sıkıntı Vardır]
*Tek Atma
*No Recoil
*No Spread
*NoFallDamge
*Takla
*No Wepaon Sp
*TeamKill
*WolfAbility
*AlwaysHeadShoot
*Speed Hack
*Anti Ahh
*Anti Ahh x2
*Ölümsüzlük
*YP Booster
*AimBot[Hile Durum Yyazıyor Düzeltmeyi unuttum]
Gençler Hile Özelliklerini Oyunda Açınız Oyun Biterken Kapatın Kapatmayı Unutursanız Diğer El Hepisini Kapa Aç Yaparsanız Aktif Olacaktır
İndirme Linki :
Giriş Yap
Virüs Total :
Giriş Yap
Samet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Bu Konuda Bana Yardım Ettiği İçin
Gençler Hatam Varsa Söylersiniz Veya Eklenmesini İstediğiniz Bişey Varsa Allah a Emanet Olun
Son düzenleme: